Wysłany: 2008-06-24, 17:35 Spolszczenie do gry!!!! Błagam o Pomoc!!!
Witam! Potrzebuję Spolszczenia do gry Harry potter i więzień azkabanu. Jeżeli ktoś posiada spolszczenie lub zna stronkę, na którym mogłabym je znaleźć proszę o odpisanie tu na forum lub na moim gg.+++++. Z góry dziękuję. I błagam o pomoc!!!
Eeej nie czepiaj sie takich kurcze farmazonów... Pilnie mi potrzebne!!! więc podaje;D to nie dla mnie tylko dla brata... musze mu załatwić bo mu obiecałam..;)
Nie strasze, tylko wypełniam swoje obowiązki No i niestety nie ma taryfy ulgowej dla dziewczyn.
Poszukam jeszcze dzisiaj tego spolszczenia, mzoe znajde..
Ech Krzychuno, poco dziewczyna ma tracić kasę, na torrentach.org aby się zarejestrować należy wysłać SMS'a który kosztuje 4,22 zł Ja właśnie ściągnąłem przez torrenta Harrego Pottera i więźnia Azkabanu przez torrenta, w pełni polskiego www.isohunt.com - tutaj są torrenty za darmochę, polecam bardziej niż torrenty.org, no ale torrenty.org mają więcej programów i dlatego potrzebują rejestracji płatnej. Wybór należy do Ciebie
Wpisz w google-pobierz spolszczenie do gry harry potter i więzień azkabanu i otwórz pierwszą lepszą stronkę i poszukaj napisu POBIERZ a gdy już znajdziesz ten napis kliknij na niego następnie kliknij pobierz plik a wtedy powinno się zacząć pobierznie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum