Wysłany: 2008-03-08, 10:12 Neverwinter Nights - Diamentowa Edycja
Co myślicie, o tej własnie gierce? Jak dl mnie jest (Ładnie się wyrażam), ale juz od trzech lat zabieraam sie do tego żeby ja przejsc, ale jakos nie moge Co Wy o niej sądzicie ??
Do takich gier trzeba miec zamiłowanie, wciagaja dopiero po czasi i sa bardzo rozbudowane, jesli ktos lubi Baldur'a to powinien polubic takze Neverwinter
_________________ Carlsberg - Probably The Best Beer In The World
Ja też mam ją długo a jeszcze nie przeszedłem Już dawno bym ją przeszedł ale nie udało mi się to przez kilkanaście psujących się sejwuf. Ale gra świetna. OD razu chciałem przetestować wszystkie klasy i rasy. Ale to zajęłoby mi kilka miesięcy...
_________________ "Jeśli czegoś nie ma w Google znaczy że to nie istnieje" - Bill Gates
W pierwszą część grałam (+ dodatki), ale mama bez ostrzeżenia format zrobiła i już od dwóch lat nie mogę się zebrać, by jeszcze raz przejść. W każdym razie: jedna z lepszych gier cRPG w jakie grałam.
_________________ "Hańba mu, hańba i wstyd pieśniom jego..!"
Do takich gier trzeba miec zamiłowanie, wciagaja dopiero po czasi i sa bardzo rozbudowane, jesli ktos lubi Baldur'a to powinien polubic takze Neverwinter
Ale co ty do (Ładnie się wyrażam) pie*****, przecież ta gra jest dla każdego, OBOWIĄZKOWO, a już szczególnie 2 i fani dungeon siege 1, 2
Ten czwarty screen to chyba z dwójki. Ja przeszedłem jedynkę z dodatkami na 20 sposobów, ale dwujki jeszcze nie próbowałem. Wolę Baldur's Gate II, to najlepsze cRPG, chociaż zwykłego RPG nie pobije.
_________________ Ha! You'll never really know for sure till I try!
Zapewniam cię że 4 screen jest z jedynki. Na pierwszy rzut oka wygląda jak dwójka, ale przyjrzyj się dobrze. Ja przeszedłem dwa razy i powiem że gra jest wciągająca, a gdy skończy się akt jest te... uczucie, jakby zrobiło się coś ważnego.
_________________ -W naszych sercach walczą dwa wilki. Wilk nienawiści i wilk miłości. -Który wygrywa? -Ten którego lepiej karmisz.
Ostatnio zmieniony przez koklyczas 2008-08-03, 12:03, w całości zmieniany 3 razy
masz racje. W jedynce świat jest jakiś taki pusty, poza tym nie podoba mi się jak zbroja na leży bohaterach. W dwójce sytuacja wygląda znacznie lepiej.
Cytat:
Nie lubię gier z gatunku RPG.
a ja lubię, nawet bardzo
_________________ -W naszych sercach walczą dwa wilki. Wilk nienawiści i wilk miłości. -Który wygrywa? -Ten którego lepiej karmisz.
Pomógł: 6 razy Wiek: 13 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 346 Piwa: 49/48 Skąd: Puławy
Wysłany: 2008-08-08, 23:11
Jeśli chodzi o Neverwinter Nights 2 to grałem na testerze gier w Empiku, muszę przyznać, że bardzo miło się grało, oraz wciągała, ale niestety limit grania w Empiku to 1h na dzień była chyba zapadła mnie chęć na jej kupienie
Zaproszone osoby: 12 Pomógł: 8 razy Wiek: 15 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 199 Piwa: 47/11 Skąd: Jesteś?
Wysłany: 2008-08-09, 00:09
Ja mam tą gre orginalną nigdy bym jej niekupił ale jak kupywałem kompa to ta gra była gratis do karty graficznej. Zainstalowałem ją ale to nie gra w moim stylu więc usunełem i grałem w to tylko z 5 minut. Jak dla mnie zbyt nudna ja przy takich grach zasypiam xD chcociaż grafika jest niczego sobie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum