Zapraszamy na stronę http://hx-team.info/! Znajdziesz tam wiele ciekawych artykułów, porad i innych informacji dotyczących hackingu!
 Ogłoszenie 
Uruchomiliśmy czat gadu gadu pod numerem 5037777. Zapraszamy do rozmowy! Szczegóły tutaj. Aktualny status czatuGadu-Gadu

Poprzedni temat «» Następny temat
Diablo-Gra "legenda"
Autor Wiadomość
mrowa93

Wysłany: 2008-02-12, 18:05   Diablo-Gra "legenda"

postanowiłem założyć temat o grze legendzie jaką jest Diablo gra została wyprodukowana w 1996r. i jest mocnym atutem blizzarda który miał z niej bardzo duże zyski.
Gra chociaż stara ale się trzyma i warto do niej powracać i w nią grać szczególnie w sieci LAN. :) ;):P

SS-Diablo.jpg
no i wystarczy tej twórczości xD
Plik ściągnięto 27 raz(y) 81,89 KB

diablo.png
i jeszcze 1
Plik ściągnięto 24 raz(y) 123,94 KB

diablo1 1.jpg
a tu następne ;)
Plik ściągnięto 23 raz(y) 80,2 KB

diablo1.jpg
oto kilka screenów :)
Plik ściągnięto 26 raz(y) 152,28 KB

Postaw piwo autorowi tego posta

Ocieks 

Piwa: 58/20
Wysłany: 2008-02-12, 18:08   

Grałem tylko w Diablo 2 które bardzo mi sie podobało :-D jest to jeden z tych RPG'ów który mi sie spodobał ;-) Więc do Diablo 1 nic nie mam ale podstawowy minus starych gier to oczywiście grafika.

mrowa93

Wysłany: 2008-02-12, 19:21   

nom grafika jest słaba ale jak na gre z 1996r to jest git

Fran 

Postawił 1 piw(a)
Wysłany: 2008-02-12, 19:44   

Panowie, jak zakładacie temat warto pomyśleć o (nawet krótkiej) recenzji ;-)

Opis gry Diablo II

Diablo II to już druga część gry komputerowej Diablo, typu RPG. Elementem, który przeważył o dużej popularności tej gry jest możliwość zabawy dla wielu graczy za pomocą internetu. Diablo II jest znacznie większe niż Diablo - rozległy świat gry złożony jest z czterech "aktów". Ilość dostępnych klas postaci została powiększona z trzech do pięciu, a także dodano nowe rodzaje przedmiotów - rzadkie oraz zestawy. Silnik gry pozwala na znacznie większe zróżnicowanie wyglądu postaci w zależności od noszonych przedmiotów, wygodny klawisz umożliwiający podgląd przedmiotów leżących na ziemi, dodano także zdolność biegania, skrzynie w której gracz przechowuje swoje przedmioty i wiele więcej.

Również wszystkim bardzo serdecznie polecam :-) Grafika nie jest zbyt wygórowana, ale tego typu gry po prostu takiej grafiki nie potrzebują. Liczy się klimat, a ten Diablo II zdecydowanie posiada.

Pozdrawiam

JT 

Otrzymał 3 piw(a)
Wysłany: 2008-02-12, 20:05   

Stara ale jara gra grałem w nią kieeedyś :) Naprade fajna gierka .

vip13 
Gram od 3 roku życia

Otrzymał 2 piw(a)
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2008-02-21, 13:59   

mrowa93 napisał/a:
nom grafika jest słaba ale jak na grę z 1996r to jest git

Tej mrówa, ty lepiej wiesz przyhamuj, bo gdybyś w tamtych czasach zobaczył grafikę w np: quake 4 lub lost planet, to byś pewnie się posikał z wrażenia :D

Damiano 

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2008-02-21, 22:05   

Sika się z wrażenia? Myślałem, że ze śmiechu :-P

vip13 
Gram od 3 roku życia

Otrzymał 2 piw(a)
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2008-02-22, 08:02   

No ale jak ktoś jest bardzo podekscytowany a ma słaby pęcherz to leje, a co ja będę teraz gadał o szczegółach anatomicznych i psychologicznych, dobra niech będzie. Ale nie wiem czy jakbyś w czasach 1970-1990 to byś niewytrzymał. Takiej technologii nie było, to jak tam to tylko gadać przez woki-toki i gnój ubijać na polach :D

mrowa93

Wysłany: 2008-02-24, 16:06   

tej vip13 lol tu sie tyskutuje o diablo a nie o 1970-1990 roku (to co wzeszło już nie wróci stracony czas żałujesz nie musicz ...) lol a diablo jest git wiedz nie mów że ma słaba grafe zal mi ciebie lol

vip13 
Gram od 3 roku życia

Otrzymał 2 piw(a)
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2008-02-24, 16:16   

Tej słuchaj, a czy ja napisałem, że ma słabą grafikę?? Napisałem, że w tamtych czasach (robienia Diablo" nie było tyle możliwości co teraz, chodziło mi o to, że jak na tamte czasy grafa jest w sam raz. Jeśli mnie źle zrozumiałeś to już twój problem, ale nie chce mi się z tobą kłócić

mrowa93

Wysłany: 2008-02-24, 16:24   

ja tylko mówie że w 1996 ta gra była hitem i wiem że w latach 80 nie było można sobie pozwolić na takie"efekty" z wiadomych przyczyn

vip13 
Gram od 3 roku życia

Otrzymał 2 piw(a)
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2008-02-24, 16:32   

Najpierw wszczynasz kłótnie a potem się tłumaczysz, po co to? Jak nie wiesz po co jest forum, to lepiej idź na mecz Lecha z Legią i tam se możesz robić burdel.

Edit Piżol
Za obrazę usera ostrzeżenie

Elminster 

Wysłany: 2008-07-16, 16:06   

Generalnie zaliczanie Diablo do gier RPG to lekkie nadużycie :) Sam poświęciłem dość dużo czasu drugiej części i z tego choćby powodu trudno mi ją porównać do wspomnianej tutaj jedyneczki, w która grałem jedynie raz :P W każdym razie w tamtych czasach jeszcze nie zaliczałem się do grona graczy, więc może stąd ten brak sentymentu :P

Mruvek 

Piwa: 8/5
Wysłany: 2008-07-16, 18:17   

Fran napisał/a:
Panowie, jak zakładacie temat warto pomyśleć o (nawet krótkiej) recenzji ;-)

Opis gry Diablo II

Diablo II to już druga część gry komputerowej Diablo, typu RPG. Elementem, który przeważył o dużej popularności tej gry jest możliwość zabawy dla wielu graczy za pomocą internetu. Diablo II jest znacznie większe niż Diablo - rozległy świat gry złożony jest z czterech "aktów". Ilość dostępnych klas postaci została powiększona z trzech do pięciu, a także dodano nowe rodzaje przedmiotów - rzadkie oraz zestawy. Silnik gry pozwala na znacznie większe zróżnicowanie wyglądu postaci w zależności od noszonych przedmiotów, wygodny klawisz umożliwiający podgląd przedmiotów leżących na ziemi, dodano także zdolność biegania, skrzynie w której gracz przechowuje swoje przedmioty i wiele więcej.

Również wszystkim bardzo serdecznie polecam :-) Grafika nie jest zbyt wygórowana, ale tego typu gry po prostu takiej grafiki nie potrzebują. Liczy się klimat, a ten Diablo II zdecydowanie posiada.

Pozdrawiam

Panie, jak się chce pisać (nawet krótką) recenzję, to się piszę recenzję a nie opis gry ;)

Wyświetl szczegóły
kolokolo 

Wysłany: 2008-07-25, 13:14   

No to niedługo pogramy w najnowszą odsłonę tej gry tzn. Diablo 3. Zapowiada się na przełom w grach RPG. Trailery powalają na kolana. Blizzard znów stworzył kultową grę.

Odpowiedz do tematu