Ja właśnie gram w diablo chyba juz z 70raz(jestem na tych poziomach co tak lawa płynie i mam misje odnaleśc czarnego grzyba ;p);p mój rekord to start gry o 16:00 - koniec o 21:00 (w zimei jak wieczory są długie) przeszedłem każdą klasą po 20razy chyba ale i tak najlepiej gra mi się wojownikiem a najgorzej magiem:) Diablo : Hellfire - też znakomita gra polecam każdemu kto zagrał w diablo (jest to dodatek do 1-szej czesci gry) Grafika jak na rok '96 jest powalająca (zresztą do dzis mi się podoba). Mniej mi sie podoba DII ale do szczegół:) Mam nadzieję że BLIZZARD jakoś się zrekompensuje sie za te 8lat oczekiwań na DIABLO III (przypomnie ze DI - Rok 1996 , DII -Rok 2000). Pozdrawiam fanów diablo
No to niedługo pogramy w najnowszą odsłonę tej gry tzn. Diablo 3. Zapowiada się na przełom w grach RPG. Trailery powalają na kolana. Blizzard znów stworzył kultową grę.
Raz, że Diablo nie jest RPG, a dwa, że gameplay prezentuje się na chwilę obecną bardzo przeciętnie. Trudno, więc tu mówić o jakimkolwiek przełomie.
_________________ Asus P5B Vista Edition
ASUS 8800 GTX
2GB Ram Kingston 800 Mhz
C2D E6600
RPG > ALL
Jak na moje oko masz racje Master:) Też bym ją do tego gatunku zaliczył:) I muszę się zgodzić z tym ze blizzard robi świetne gry choć nie przepadam za Starcraft i WoW ale diablo to jest ich najlepsze dziecko Niewiem nawet czy nie pierworodne ale to trzeba by było w necie poszperać;p Diablo to jedna z najlepszych (o ile nie najlepsza) gra cRPG. Niekturzy mówią że "LOKI" jest lepsze ale powiedzcie mi taka rzecz: Diablo II ma juz ponad 8lat a cena nie schodzi poniżej 40zł a LOKI jest w tym miesiącu w CD-Action za 15zł (a ma chyba 1,5r 2lata)więc co jest lepsze;p Pozdro
P.S. DIABLO FOREVER (odkładam kase na DIII):)
cRPG = Computer Role Playing Game. Każdy RPG na PC to cRPG. Swoją drogą, gdzie w Diablo macie np dialogi ?? Hack&slash = siecz i rąb, to jest gatunek do którego można diabełka zaliczyć.
_________________ Asus P5B Vista Edition
ASUS 8800 GTX
2GB Ram Kingston 800 Mhz
C2D E6600
RPG > ALL
Jest to świetna gra, chociaż grafika jest w niej kiepska, to grywalność niesamowita... Sam się nią bardzo zainteresowałem, i grałem w nią bardzo długi czas...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum