Tomb Raider to gra z cyklu Tomb Raider znana na calym swiecie. W roli glownej pani Croft
, archeolog o wielkiej ambicji. Tomb Raider 5 : Chronicles to 5 czesc tej gry i kontynuuacja 4 czesci Tomb Raider : The Last Revelation. W Tomb Raider 5 : Chronicles znajdziemy rozne lokacje poczawszy od ruin Rzymu po dachy wielkich budynków w poszukiwaniu czterech artefaktów. Zaczyna sie od tego ze po ostatnim zniknieciu Lary wszyscy zbieraja sie w rezydencji Croft aby uczcic jej pamiec. Oprocz fabuly glownej, poziomów, grafiki i wogóle calej gry dolaczony zostal Tomb Raider 5 : Chronicles Level Editor w ktorym sami tworzymy wlasne lokacje do gry. Jest do jednak dosc trudne i przeznaczone bardziej dla profesjonalistów.
Yhy....powiem wam tyle, to było dno na maxa daje 5/10 i ani centa więcej. Ja (i jak sądzę inni) myśleli że gry z lara croft są już martwe, że to już koniec, lecz był wspaniały powrót w części Legendy. Lara balansowała na skraju przepaści, lecz wymigała się przepięknym saltem. Ale ta część (chronicles) była tak zła, wszystkie błędy przewyższały plusy...żenada.
wszystie błędy..? Moze cos przytocz albo coś w tym stylu ;p
Pomógł: 5 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 276 Piwa: 17/26 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-08-29, 23:06
Cała seria gier Tomb Rider to tragedia. Grywalność coraz niższa. W nowych częściach praktycznie nowa jest tylko grafika i to też nie jakaś jak w GRIDzie...
A ja apeluje, by w następnej części Tomb Raidera, lara miała biały podkoszulek, wiadomo co będzie jak wejdzie do wody xD tylko graficy muszą się postarać, by coś było widać. Ale nie gadamy tu o kobiecych okrągłościach, tylko o Chronicles otóż w tej części grafika jest bardzo, bardzo brzydka, ale jeszcze to można zrozumieć, bo z jakiego roku ta gra jest, dzwięki też takie sobie. Grywalność spadła do 6/10 (to moja ocena, i oceniam ją według swoich reguł).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum