Pomógł: 5 razy Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 119 Piwa: 6/1 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-12-30, 19:07 The Watchmaker
Watchmaker jest grą przygodową opartą na dość oklepanej fabule. Nie przeszkadza to jednak w tym, aby bawić się przy niej świetnie i spędzić przy komputerze długie godziny.
Myślę, ze tytuł ten zainteresuje szczególnie fanów gier przygodowych Jest z pewnością wart uwagi, kupna i postawienia gry na swojej półce.
Jestem fanem gier RPG, ale ta rzeczywiście może się spodobać. No i nie jest typową grą, w której Twoim zadaniem jest zabić wszystkich. Używa się w niej też troszkę mózgu :-)
Wysłany: 2008-07-16, 09:30
gierke kupiłem razem z czasopismem o grach, jakże wielkie było moje zaskoczenie, że gra która została dodana jako pełna wersja jest dobra w tamtych czasach (2002?) zdarzało się to niezwykle rzadko, większość gier dodawanych do "pisemek" była gniotami. Ogólnie mówiąc o grze jest jedną z lepszych przygodówek tamtych czasów, oceniam 8/10;]
ps. sorry za odkopanie tematu, ale trzeba jeszcze bardziej rozrkęcić to forum ;]
Hmmm...jakbym widział screeny tej gry, to bym się wypowiedział na jej temat, ale z tej strony co podał Tomek, nic nie wynika. Tomek bez urazy nie?? Ale grałem w wiele przygodówek, choć za nimi nie przepada, grałem bo musiałem, taka moja praca, więc do roboty ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum