Wysłany: 2008-05-19, 17:13 Opowieści z Narni: Lew,Czarownica i Stara Szafa
Opowieści z Narni to gra opwiadająca historię czwórki dzieci która znalazła wejście do świata Narni w którym żyją mówiące ludzkim językiem zwierzęta i mityczne stwory.W Narni panuję zła królowa Śniegu która pragnie by w Narni na zawsze panowała zima a wszystkie zwierzęta były jej posłuszne. Prawowity król Narni lew Aslan został usunięty z tego stanowiska przez królową a dzieci pomagają mu odzyskać władzę. Grafika jes niezła lecz inteligencja naszych sojuszników i przeciwników fatalna.Dystrybutorem tej gry jest Cd projekt a producentem Buena Vista Game. Wymagania:Pentium 4 2 GHz, 512 MB RAM, karta graficzna 64MB (Geforce 3 lub lepsza), 1 GB HDD, Windows 2000/XP.
Oto screeny:
Ostatnio zmieniony przez pepek127 2008-05-24, 09:04, w całości zmieniany 1 raz
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 6 razy Wiek: 14 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 386 Piwa: 58/56 Skąd: Puławy
Wysłany: 2008-05-19, 18:01
Świetne, po prostu świetne! pepek127 zaskakujesz mnie tymi postami. Super, że ci się chce tak pisać. Wielki brawa, postawię ci piwko na kolejną zachętę Co do gry: Super gierka, tylko, że trochę za łatwa , ale to nie powód do rozpaczy
No i ode mnie też jedno piwo dostaniesz, świetnie napisana recenzja.
Co do gry, też mi się podobała, czasami jest bardzo fajnie.
Film też oglądałem w kinie i na dvd, i podobała mi sie najbardziej ostateczna bitwa z tymi bykołazami z młotami (ale mi się zrymowało:D). Było świetne, a szczególnie w tedy, kiedy niedawno kupiłem sobie nowy telewizor 42 cale full HDMI ^_^ więc efekty są niebagatelne, a wiecie dość często teraz podłączam kompa do tego monitora i właśnie dlatego może tak dobrze mi się grało:D Pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum