Tytuł Gry:Neverhood Chronicles
Autor:Dreamworks(OMG!!!)
Wymagania Systemowe:Komputer PC który nei będzie z drewna
a także karta papieru i ołówek(BEZ NICH NIE MA SENSU GRAĆ)
Wiecie co niema tu potrzeby nic pisac bo chyba każdy głupi wiie co to jest za gra ale dla głupich bardziej przypomnienie:(Czemu połowa z was zaczeła mnie słuchać :]?)
Neverhood to gra która jest legendarna z 2 powodów
1.Tony różnorakiego humoru ;]
2.Gra zrobiona w 100%l z plasteliny ...znaczy wszystko co widzimy na ekranie zostało zrobione z plasteliny ;]
Twórcy zuzyli na ta grę 30 ton palsteliny ;] a to świadczy o ich niezwykłym pietyźmie(na ten przykład przy Wallesie i Grommicie Zużyto jej ok 10 ton ) ale ok pomińmy zachwyty czas na Konkrety
Grywalność
Ogromna gra jest wielka dodatkowo do gry można podchodzić X razy po kombinacja różnorakich maszyn(dział robotów terminali eliksirów) jest za każdym razem losowa
Dodatkowo gra jest wypełniona po brzegi humorem np w jednym z miejsc w grze do którego musimy wystukac odpowiedni rytm plując do otworów bw pokoju jest telewizor z okularami i nosem i mówi "Hey klaymen say knock knock" a potem zaczyna sie na nas gapić :]...NIestet7 jest 1 nudny moment w grze mianowicie korytarz z wypisana nań całą historią NH doceńmy jednak zę twórcom sie chciało to wszystko wyryc w plastelinie ;]
GRafika
PLastelinka ciągle w formie jedyne do czego sie można czepić to niska rozdziałka bo 640:400
Muzyka
Ścieżka dźwiękowa jest co by nie mówić genialna ;] w każdej lokacji przygrwa inna muzyka zaś każda ścieżka dźwiękowa jest bardzo fajna:]
Fabuła:Nie zdradze bo sami ja poznajemy dopiero w trakcie gry :]
Ocena
+Humor
+PLastelina
+Wkład twórców
+muzyka
+OGRomna grywalność
Minusy
-Bohater to niemowa :]
-Nic sobie nie przypominam :]
Ostatnio zmieniony przez EnTaro 2008-07-21, 21:56, w całości zmieniany 3 razy
Tjaaa...mam to, grac próbowałem, ogólnie to jest plastelinowa grafika i jest bardzo śmiesznie, ale to nie to na co liczyłem. Zaciąłem się w pewnym momencie gry, bo nie wiedziałem co dalej robić
Pomógł: 5 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 243 Piwa: 17/23 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-07-21, 19:28
EnTaro napisał/a:
Twórcy zuzyli na ta grę 50 ton palsteliny
Hahaha, na potrzeby gry zużyli 2,5ton a nie 50
Mam tą grę i tego n... żałuję!
Jakoś mnie giera nie wciągnęła.
Humor jest słaby, wręcz nieśmieszny.
Grafika jak na tamte lata ładna.
Recka 7/10
Gra 3/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum