Wysłany: 2008-02-14, 17:59 Tactical Ops: Assault on Terror
Recenzja gry Tactical Ops: Assault on Terror
Tactical Ops: Assault on Terror to gra, która mnie osobiście nie porwała. Na dobrą sprawę mógłbym opisać ją wyczerpująco w kilku zdaniach, ale nie wypada, żeby recenzja była aż tak krótka. Na pewno spodoba się ona wszystkim fanom Counter Strike'a, a także Unreal Turnament, z którymi to grami, Tactical ma wiele wspólnego :-)
Tactical Ops to oczywiście przedstawiciel internetowych strzelanek. Sterowanie odbywa się z perspektywy pierwszej osoby. Gracz jest jednym z członków drużyny terrorystów lub... (tu niespodzianka) antyterrorystów! Tak, tak, Tactical to wierna kopia CS-a. Strzelanie odbywa się w kilku rundach ograniczonych czasowo. Każda plansza wygląda bardzo podobnie i szczerze mówiąc gra bardzo szybko się nudzi.
Mówiłem, że będzie dość krótko, bo nie ma o czym pisać. Jeśli masz słabszy sprzęt, lubisz gry tego typu, chcesz od czasu od czasu wyżyć się przy użyciu karabinu maszynowego - ta gra jest dla Ciebie. Jeśli jednak liczysz na jakiś przełom... daruj sobie ;-)
Ocena: 5/10
Może recenzja nie jest zbyt ładnie napisana, ale nie jestem specem od tego typu spraw.
Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 594 Piwa: 66/21 Skąd: Out of Poland
Wysłany: 2008-02-14, 18:12
politolog16 napisał/a:
Może recenzja nie jest zbyt ładnie napisana, ale nie jestem specem od tego typu spraw.
Moim zadniem jest bardzo dobra ;-) Postarałeś sie :-D
A jeżeli chodzi o gre to nieznam ale gdy zawuażyłem "kopia CS" nie ma takiej możliwości żeby była denna :-P Po Screenach zapowiada sie ładnie
Wysłany: 2008-02-14, 18:36
Nie jest źle, nie jest źle :-) Tactical to rzeczywiście gra, która jest zbyt podobna do Counter'a, by mogła się podobać. Jak to ująłeś, Tactical, to wierna kopia Countera. Niestety...
TEraz czas na moje zdanie.... gra dobra grafika nie za bardzo przyciąga jak na te czasy widac po tej broni screen na samym dole nie powalające prawda . A wogule krew sie nie leje głowy nie odpadają trupów nimo ;p Ja ocenił bym ja ta na 6/10
Gierka fajna, dałeś shoty z wczesnych jej wersji stąd ta grafika. A, i Tactical Ops był pierwszy, ale jako modyfikacja do UT99 i nazywal sie wtedy s.w.a.t (nie, nie ten swat co w sklepach lezy na polkach).. ale coz :-) Gierka miła, dynamiczna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum