W Postal 2 : Share The Pain wcielamy sie w zwyklego obywatela ktorego zycie nie jest obsypane rozami, otoz w grze wykonujemy zadane przez zone zadania w kazdym dniu tygodnia od Poniedzialku do Piatku, (sobota i niedziela osadzona jest w dodatku Apocalypsce Weekend) zadania takie jak kup cukier lub skoluj choinke moga skonczyc sie niemilo. Kilka przykladow : W czwartek musimy kupic Mieso (niby latwe) ale okazuje sie ze nie ma ich na skladzie z czym wchodzimy na zaplecze gdzie miesci sie Rzeznia, teraz rzeznicy beda naszymi przeciwnikami a my musimy dojsc do odpowiedniego pokoju z miesem i uciec. W Piatek musimy odebrac paczke lecz okazuje sie ze zawiera ona bombe a policja oskarza nas o jej podklad wiec musimy wydostac sie z poczty zabijajac przeciwnikow. We Wtorek musimy odwiedzic grob ojca (podejsc i nasikac na grob) lecz ktos nas zaskakuje od tylu i tracimy przytomosc budzimy sie w trumnie w stroju Fetysza. Musimy uciec z wiesniackiej skytki i odebrac pranie. Ogolnie mamy duzo ciekawych zadan. Lecz gdy przychodzimy w piatek zastajemy cos innego niz zwykle (co ma swój odcisk na fabule w Apocalypsce Weekend) Do dyspozycji mamy takze bronie ale najciekawsze sa te nie palne, mozemy miec nozyczki lub lopate a jak komus oderwiemy glowe mozemy pograc sobie w noge lub hokeja, mozemy tez sikac na ulicy a nawet kopac ludzi :-) Reszte zobaczcie sami bo warto ;-)
A tutaj kilka screenow
*Uwaga, jezeli Download nie spodoba sie adminowi lub modowi usunac i nie karac thx
Instrukcja Downloadu :
1. Kopiujemy sobie linki w miejsce gdzie mozemy na nie kliknac (najlepiej GG)
2. Oto linki ktore kopiujemy
3. Klikamy na pierwszy sciagamy part1 i tak dalej az do ostatniego
4. Rozpakowujemy wszystkie party do katalogu z gra
5. Cieszymy sie gra :-)
6. gdyby linki nie dzialaly skorzystaj z tych ponizej a robimy to samo
w Apocalypse Weekend mamy oddać np nasienie... lool nie?
No i to zabijanie krówek młotkami.. Rzuciliście kiedyś młotkiem krowie w zadek?? To im sie udalo...
No i system rozwalania zwłok jest znacznie lepszy..
Teskty rzucane przez kolesia sa super:P
"a siódmego dnia przeładował":)
Ja oczywiscie dam 10/10 w gre nie gralem z dodatkiem Apocalypse Weekend wiec nie wiem czy tam jakies krowki lataja czy co ;p Ja zawsze sie z pasami bawilem . Karmilem ich pączkami a potem ludzi siekałem ^^ i policje ehehehe ;p
Jest ciekawy mod: eternal damnation całkowicie odmieniający gre- nowe misje, tekstury, dzwięki.. Waży całe giga...
hmmm... nie slyszalem o tym :-) ale poszukam tego
Ten obrazek z murzynem to kolo pewnie musi zebrac 8 podpisow na petycje i jak podejdziesz do kolesia to on sie pyta o petycje i jak kolo sie nie zgodzi i zapytasz go drugi raz to juz zacznie grozic a za trzecim razem zabiciem rodziny i dany koles ucieka
jak bede mial czas to umieszcze i Download (na Moorhunta) i opis wszystkich misji ale nie obiecuje ;-)
Wiecie, ta gra jest psychopatyczna, ale dziwnie się grało, co chwila przemoc. Ale ok, to jeszcze zniosę, lecz to jest karygodne, bo jak zabiłem pewnego gościa co strajkował z innymi przeciw grom FPS czy coś podobnego, to jego kumpel po prostu go jeszcze kopną, to zdiebko przesada. Albo można lać na przechodniów a oni będą wymiotować, czuje się jak w bad day la. Okropne :-/
_________________ Gracz jest jak ćpun, gdy zacznie, nie może się uwolnić od wirtualnego świata do reala
Wiecie, ta gra jest psychopatyczna, ale dziwnie się grało, co chwila przemoc. Ale ok, to jeszcze zniosę, lecz to jest karygodne, bo jak zabiłem pewnego gościa co strajkował z innymi przeciw grom FPS czy coś podobnego, to jego kumpel po prostu go jeszcze kopną, to zdiebko przesada. Albo można lać na przechodniów a oni będą wymiotować, czuje się jak w bad day la. Okropne :-/
To jest wlasnie ta gra oto w niej chodzi Zreszta gdybys znal koniec gry to tez bys go uznal za psychopatyczny chociaz nie chce zdradzac tym co jeszcze przechodza ;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum