Zapraszamy na stronę http://hx-team.info/! Znajdziesz tam wiele ciekawych artykułów, porad i innych informacji dotyczących hackingu!
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Max Payne 2: The Fall Of Max Payne
Autor Wiadomość
Szklana 
ceni dzwięk

Wysłany: 2008-08-04, 21:22   

W tamtej misji co się chodziło Sax wystarczyło ściągać wszytskich ze snajperki przy włączonym bullet time :) Za pierwszym razem mi sie nie udało, ale już kolejnym wyszło ;] Jak ja zobaczyłem twarz Caufmana (taki koleś trzeba było go zabić, oczywiście, ale nie tylko ot o chodzi, Rockstar odwołuje się tu też do GTA VC, tam są taxówki Caufmana) Wracając do twarzy, jak ja zobaczyłem ją, to byłem porażony szczegółowością, przy moim złomku z 2000 roku po zmianie karty graficznej i dołożeniu ramu, gra chodzi płynnie! Jednak dzwięki nie podobały mi się, a już najbardziej głos ingramsla w spowolnionym tępie, to było okropne, tak jakby ktoś stukał mocno o siebie butelakami po piwie :lol: Najładniejszy dzwięk to odgłos gromu i deszczu przy włączanu gry :) Takze nienajgorsze odgłosy przeciwników. Ogólnie gra bardzo przyjemna, choć przechodziłem na pierwszym poziomie trudności, więcej nie grałem, dałem koledze sejwy i powiedziałem by przeszedł na 2 poziomie odblokowując mi trzeci :)

MARIO8787 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2008-08-15, 20:27   

Jak dla mnie głupia gra :) PzDr

Edit: Gratuluję genialnych wypowiedzi a szczególnie tej. Nabiłeś 17 postów w ciągu 10 minut, które miały kształt mniej więcej jak ta powyżej krótkie, nie uzasadnione i bezsensu. Reszta twoich postów została usunięta a ty dostałeś nagrodę w postaci warna. Rób tak dalej a warnów będziesz miał więcej. Podejrzewam że nabijałes posty bo chciał byś dostać jakąś range, może odrazu moderatora? Lecz takim nabijaniem postów rangi na tym forum nie zdobędziesz. Wiele osób chciało by być moderatorem na tym forum i chcą mieć jak najwiecej postów aby nim zostać. Lecz nie liczy się ilość tylko jakośc.
Postaw piwo autorowi tego posta

EnTaro 
Vipex 4000

Piwa: 4/13
Wysłany: 2008-08-18, 19:00   

najgłupsze w MP2 jest to jak sie ejst w rezydencji Woodena w podziemiu i kiedy sie trzeba schować przed eksplozją

Nitrol 
Dark

Piwa: 32/38
Wysłany: 2008-10-22, 08:30   

Mnie tylko szkoda tylko że sam Max inny... znaczy z wyglądu ;P
Zaraz premiera filmu, muszę obejrzeć!

EnTaro 
Vipex 4000

Piwa: 4/13
Wysłany: 2008-10-23, 12:56   

Ja tam sie ciesxze że Max inaczej wygląda ten jego durny uśmieszek mnie wnerwiał a co do filmu podobno mają być w nim jakieś deomny fuuuuj

Mahone 
Gracz

Otrzymał 3 piw(a)
Wysłany: 2008-11-16, 15:08   

"Max Payne" to już klasyka :D Firma Rockstar Games odwaliła kawał dobrej roboty. Jeden z najbardziej kojarzonych i znanych tytułów wśród strzelanek.

A co do filmu to sa tam anioły. Spodziewałem się czegoś o wiele lepszego, a tak mogę dać tylko 4.5/10 - nie ma tam nic z ekranizacji oprócz imion głównych bohaterów.

chester22

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2008-11-18, 13:49   

No mnie też film rozczarował, a obiecywałem sobie wiele. Ale tak to już jest z filmami na podstawie gierek, rzadko dają radę...no może poza Mortal Kombat.

Odpowiedz do tematu