W tamtej misji co się chodziło Sax wystarczyło ściągać wszytskich ze snajperki przy włączonym bullet time Za pierwszym razem mi sie nie udało, ale już kolejnym wyszło ;] Jak ja zobaczyłem twarz Caufmana (taki koleś trzeba było go zabić, oczywiście, ale nie tylko ot o chodzi, Rockstar odwołuje się tu też do GTA VC, tam są taxówki Caufmana) Wracając do twarzy, jak ja zobaczyłem ją, to byłem porażony szczegółowością, przy moim złomku z 2000 roku po zmianie karty graficznej i dołożeniu ramu, gra chodzi płynnie! Jednak dzwięki nie podobały mi się, a już najbardziej głos ingramsla w spowolnionym tępie, to było okropne, tak jakby ktoś stukał mocno o siebie butelakami po piwie Najładniejszy dzwięk to odgłos gromu i deszczu przy włączanu gry Takze nienajgorsze odgłosy przeciwników. Ogólnie gra bardzo przyjemna, choć przechodziłem na pierwszym poziomie trudności, więcej nie grałem, dałem koledze sejwy i powiedziałem by przeszedł na 2 poziomie odblokowując mi trzeci
Edit: Gratuluję genialnych wypowiedzi a szczególnie tej. Nabiłeś 17 postów w ciągu 10 minut, które miały kształt mniej więcej jak ta powyżej krótkie, nie uzasadnione i bezsensu. Reszta twoich postów została usunięta a ty dostałeś nagrodę w postaci warna. Rób tak dalej a warnów będziesz miał więcej. Podejrzewam że nabijałes posty bo chciał byś dostać jakąś range, może odrazu moderatora? Lecz takim nabijaniem postów rangi na tym forum nie zdobędziesz. Wiele osób chciało by być moderatorem na tym forum i chcą mieć jak najwiecej postów aby nim zostać. Lecz nie liczy się ilość tylko jakośc.
"Max Payne" to już klasyka Firma Rockstar Games odwaliła kawał dobrej roboty. Jeden z najbardziej kojarzonych i znanych tytułów wśród strzelanek.
A co do filmu to sa tam anioły. Spodziewałem się czegoś o wiele lepszego, a tak mogę dać tylko 4.5/10 - nie ma tam nic z ekranizacji oprócz imion głównych bohaterów.
Wysłany: 2008-11-18, 13:49
No mnie też film rozczarował, a obiecywałem sobie wiele. Ale tak to już jest z filmami na podstawie gierek, rzadko dają radę...no może poza Mortal Kombat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum