Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 594 Piwa: 66/21 Skąd: Out of Poland
Wysłany: 2008-08-13, 20:40
SpeedY napisał/a:
16 czy source ?
1.6
SpeedY napisał/a:
Może założyć klan (dla tego forum) Gracze Clan hehe
No na forum na którym przebywałem przed przybyciem na gracze.org też podsunąłem taki pomysł i stworzyłem serwer Trwało to dość długo a skończyło się chyba kiedy odszedłem lub wcześniej nie pamiętam
Więc nie jest to zły pomysł W końcu to forum o grach kilka serwerów w różnych grach naprawdę by się przydało Ten mój serv z gta sa nie wyszedł ale już widzę że do NFS powoli powstają jakieś klany więc może i cs
Karolina912, nie bój nic klan będzie na 1.6 i source tylko sponsoring potrzebny bo ja mogę sie na to pisać --- to temat o grze a nie o serwerach do gry.. bylo cos na OT zalozyc na temat serwera do CSa a nie.. krzychu.--
siemanko Panowie, mam takie pytanko, bo widzę tu wielu graczy CSa.
planuję grać w CSa na internecie 1MB z Orange, a doszły mnie słuchy, że przy korzystaniu z oferty tego operatora jest bardzo duży PING i się nie pogra zbytnio...
co o tym sądzicie? to ściema czy na serio tak jest?
Zaproszone osoby: 13 Pomógł: 8 razy Wiek: 15 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 213 Piwa: 48/13 Skąd: Jesteś?
Wysłany: 2008-08-16, 21:25
Nie grałem w tą gre a warunki raczej mam serwer dostawcy mojego neta, klan i wogóle wszystko, ale ta gra mnie nie kręci. Nie wiem dlaczego może grafika, albo coś innego jak dla mnie poprostu nuda wolę GTA SAMP.
O ile wiem, Internet Orange jest normalnym internetem bezprzewodowym. Zapewne korzysta z podobnego nadajnika jak komórki... Jeśli tak, to wątpię, żeby nie dało się grać możliwe, że będziesz miał większy ping, ale to bedzie tak niewielka różnica, że nie będziesz miał przy tym żadnych komplikacji.
Ja np. mam Livebox 1mb (też bezprzewodowy) i mój ping na polskich serwerach nie przekracza nawet 40ms. Na słabych zagranicznych mam max 100ms.
Przy około 75-80ms dla mnie gra robi się trochę uciążliwa, ale to może być spowodowane tym, że jestem przyzwyczajony do niskiego pingu
Twój ping nie powinien (moim zdaniem, a ekspertem nie jestem ) przekraczać nawet 80ms.
Interent orange, iPlus czy blueconnect to zwykla transmisja przez stacje bazowwe operatora GSM. Pingi maja prawo być wyższe, no i nie zapominajmy o limitach.. Krzychu.
wiecie, to jest internet PRZEWODOWY, przez łącze TP.
to ERA ma nadziemny, taki jak komórkowy, dlatego pytam, bo lubię w to pogrywać.
przy mojej obecnej Neostradzie 1MB przez modem Speed Touch 330 mam ping 20-40, jak pobieram to więcej, a gram na serwach z opóźnieniami mniejszymi jak 50 - zawsze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum