Gram w cs'a już 4.5 roku, mój kuzyn Filip Kubski jest mistrzem świata Jak już powiedziałem, kto nie wierzy jego problem, mi to wisi. Hmmm...counter-strike, ten tytuł wprowadza mnie w wirtualny PC-Orgazm ---> sorry za wyrażenie Ale naprawdę, ta gra jest niemal idealna. Polecam gorąco, jest w co grać, a i ta gra się nie nudzi jak tibia, zobaczycie jak już zaczniecie i gdzieś pół roku będziecie w nią grać, to nie będziecie chcieli odejść od kompa, pozdrowienia.
_________________ Gracz jest jak ćpun, gdy zacznie, nie może się uwolnić od wirtualnego świata do reala
Gram w cs'a już 4.5 roku, mój kuzyn Filip Kubski jest mistrzem świata Jak już powiedziałem, kto nie wierzy jego problem, mi to wisi. Hmmm...counter-strike, ten tytuł wprowadza mnie w wirtualny PC-Orgazm ---> sorry za wyrażenie Ale naprawdę, ta gra jest niemal idealna. Polecam gorąco, jest w co grać, a i ta gra się nie nudzi jak tibia, zobaczycie jak już zaczniecie i gdzieś pół roku będziecie w nią grać, to nie będziecie chcieli odejść od kompa, pozdrowienia.
Z tym mistrzem nie za bardzo Ci wierze ...A w jakim klanie jest ?
Tomek napisał/a:
Ale Cheatom da się chyba jakoś zaradzić? Na oryginalnym nie miałem tego problemu...
Ja osobiście wole counter-strike source niż counter-strike 1.6 (przyczajenie do gry) kilka razy grałem w 1.6 i spodobał - ogólnie cs to super gra moja ocena. 10/10
Ja gram w CS: Source i jestem bardzo zadowolony :}, ktoś napisał że grafika słaba - w CS: Source jest bardzo dobra grafika i bardzo dobra fizyka postaci tak więc w tym zakresie nie ma co się przyczepić ;P
CS jest poprostu zaje*isty i tyle :] To prawdziwy klasyk i gigant gatunku, który poprzez swoją "prostote"* podbija serca maniaków xD.
* - łatwy i przyjemne interface , bo sama gra nie jest łatwa
prawda:D wpiszcie sobie w google.pl imie i nazwisko i odrazu wam wyskoczy wycinek z gazaty o nim:D ale czy to jest na serio twoj kuzyn nie napisali:P
a wracajac do CS to gralem w sumie jakies 3 lata (oczywiscie z przerwami) jednak jak widze jak jakis gracz pisze"Daj INFERNO!!!"(chodzi o mape) to mi sie zygac chce...ile mozna grac na jednej mapie....dlatego skonczylem z CS`em:D a i jeszcze CHEATY, gdy gosciu mowi ze jest PRO a na podgladzie widac jak mu sie celownik wibruje to odrazu wiadomo ze Cheater(nie wieze zeby mial taki sensitiw myszki ustawiony)
ale gra ogolnie spoko:D daje 8/10
Wysłany: 2008-08-06, 12:06
Counter Strike jest bardzo fajny. Ale nie powiedział bym że to najlepsza strzelanka, lecz nie będę się tu kłócić z fanami tej gry. Osobiście gram w CS - Source [Steam].
Pozdrawiam!
_________________ Metin2 :
Świat - 2
Rasa - Wojownik Mental
Lvl - 35+
Nick - Pandorka (nie miałem pomysły na nick...)
Obecnie gram w cs 1.6 niektórzy piszą że jest słaba grafika itd. a według mnie najważniejsze jest to że ta gra potrafi tak wciągnąć że nie zejdzie się przez cały dzień od komputera
No nie wiem, czy jedynie od gustu, ja np. nie lubiłem FPS'ów i innych strzelanek, wydawało mi się, że gdy pobiorę Cs'a nie będzie mi się podobać, a tu proszę, chętnie w to grałem, z 2 miesiące podajże, źle powiedziałem, że szybko się znudziła sorki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum