Cod 4 ma najlepsze multi gram już 4 doby i ciągle nie mam dość :-D Co do single player to czułem się jakbym uczestniczył w jakimś super filmie z genialną fabułĄ i efektami specjalnymi
Jest to jedna z niewielu gier której dam tą ocenę (96/100). Gra się bardzo przyjemnie, gra jest łatwa w obsłudze i każdy (prawie) komp ją pociągnie. Fabuła jest dobra, ale to nie jest najważniejsze. Najważniejszy jest bardzo dobrze rozbudowany tryb multi dzięki czemu zabawa nie kończy się po 10 godzinach a po 100 (często jednak dużo więcej).
Ostatnio zmieniony przez MaXiu 2008-07-19, 13:19, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 17 Lip 2008 Posty: 26 Piwa: 3/1 Skąd: City 17
Wysłany: 2008-07-18, 12:11
Hmm. mimo że ma bardzo krótki SP to dam pełne 10 . Fabuła jak z dobrego Hollywoodzkiego filmu np. misja ze snpierem , po prostu majstersztyk . A koniec gierki po prostu świetny ( smutny ) . W swoim rankingu grę daję na drugie miejsce przed Half-Lifem .
Pomógł: 1 raz Wiek: 13 Dołączył: 01 Sie 2008 Posty: 58 Piwa: 5/6 Skąd: Olkusz
Wysłany: 2008-08-02, 19:53
Gra jest świetna. Przeszedłem cały wątek główny, niestety bardzo krótki (rozbiłem grę w dwa wieczorki). Pokłony należą się przede wszystkim grafice, zoptymalizowanemu kodowi gry oraz trybowi MP. Oj tak MP jest świetne, system rang jest najfajniejszym rozwiązaniem na świecie . Wszystkim gorąco polecam tę grę
Zaproszone osoby: 13 Pomógł: 8 razy Wiek: 15 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 213 Piwa: 48/13 Skąd: Jesteś?
Wysłany: 2008-08-08, 23:35
(Ładnie się wyrażam) gra, grafika super przeszłem całą trzy razy zawsze na innym poziomie trudności moje ulubiona misja to ta na ukrainie gdzie jesteśmy zamaskowani i jest z nami tylko jeden gościu i trzeba zabić kogoś tam z jakiegoś hotelu super efekt z tym helikopterem co rani naszego kumpla. Ocena gry 10/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum