Mam taki problem. Chciałbym pograć w tą grę w trybie multiplayer a nie wiem jak dołączyć do gry na Internecie (nie na LAN). Może muszę ściągnąć jakiegoś patcha czy może samego multiplayer'a do owej gry. Pomóżcie
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 6 razy Wiek: 14 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 404 Piwa: 59/59 Skąd: Puławy
Wysłany: 2008-08-19, 07:55
Zazwyczaj trzeba wpisać klucz licencyjny który jest podany na opakowaniu gry, inaczej nie można się zalogować ( tzn. tak mi się wydaje, mam dośw. z innej gry )
Ziomuś patrz: http://arena.gamespy.com/GameLadders/pc/215/ Ludzie jeszcze w to grają huraa! Tylko powiedz mi jak mam wejść na ten multiplayer
W instrukcji pisze:
Dołączanie do istniejącej rozgrywki dla wielu graczy
Możesz dołączyć do istniejącej rozgrywki dla wielu graczy, którą stworzył ktoś innny. Jeśli się na do decydujesz, znajdziesz się na ekranie, na którym będziesz mógł podać adres IP rozgrywki, do której planujesz dołączyć. Możesz także rozpocząć przeszukiwania Internetu - jeśli korzystasz z usługi takiej jak Mplayer czy GameSpy, zostaniesz połączony z ich systemem.
Kiedy już uzyskasz połączenie z istniejącą rozgrywką, znajdziesz się na takim samym ekranie, jaki jest w rozdziale o którym tutaj nie napisałem xD Gracze będą mieli dostęp do kilku opcji bla bla... to już jak się dołączy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum