Wysłany: 2008-08-21, 17:52 Assassin's Creed pomocy save!
Potrzebuje save od polskiej wersji gry assassin's creed najlepiej po pierwszej konnej wyprawie do damaszku bo gra mi się wiesza jak mijam drugą bramę! Wogle to te save które ściągam z internetu inaczej się nazywają i jeden plik więcej waży.
np.
MOJE SAVE WYGLĄDAJĄ TAK:
1219322937.sav waga:174kb
1219322937.opt waga:1kb
1219322937.hdr waga:1kb
TE Z INTERNETU WYGLĄDAJĄ TAK:
PeterN.sav waga:174kb
PeterN.opt waga:1kb
PeterN.map waga:3kb
I moja nazwa profilu który się robiło jak się zaczynało grac to nie 1219322937 tylko Asdas
Zaproszone osoby: 13 Pomógł: 8 razy Wiek: 15 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 213 Piwa: 48/13 Skąd: Jesteś?
Wysłany: 2008-08-21, 18:01
Waga plików zbytni nie ma nic do rzeczy a nazwe możesz przecierz zmienić no ale nic tu masz save ja z niego korzystałem działa na 100% jeżeli nie zadziała znaczy że robisz jakiś błąd. wystarczy podmienić folder save game jeżeli się nie da to zmień nazwe bo może być troche inna dla pewności skopiuj swoje save.
Tu download:
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
P.S. Nie pamiętam w którym miejscu jest ten save ale chyba 100% zawsze możesz się cofnąć.
1.Sprobuj jeszcze raz gre zainstalowac-> tak jak pisze kolega wyzej ;]
2.Sciagany save moze popsuc cala gre i trzeba bedzie reinstalowac.
3. Zalezy czy masz pirata Czy orginalna z pudlem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum