Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 05 Lip 2008 Posty: 297 Piwa: 13/20 Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-10-15, 19:31 Assasins Creed
tym razem problem troche inny otóż mam nwoego kompa
GeForce 9800GT Intel Core Duo E7200 2,53ghz i dotąd AC chodził bez przeszkód ale ostantio notorycznie zaczął sie przycinąc na około 5 sekund co mnie bardzo denerwuje prosze o pomoc i żeby nikt tego tematu do kosza nie wrzucił
Sprawdz czy CI sie komp nie przegrzewa. Ewentualnie stery i directx aktualka. Inne gry tez tak maja? Jesli tak- sprawdz w menedzerze procesow, czy cos ci nie zmula kompa, np jakis zryty update.. zone alarm np tak czasem ma
Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 05 Lip 2008 Posty: 297 Piwa: 13/20 Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-10-16, 15:50
Inne gry tak nie mają , komp ciągle 30 stopni(temperatura normalna),wszystko aktualne,gra sie aktualizuje przy pierwszym utuchomieniu ale to było jakieś 2 tygodnie temu...
CHodzilo mi o to ze jakis proces moze probowac sie laczyc z netem..
Sprawdzales te opcje z "wadliwym procesem" ? Moze masz wira i obciaza Ci system?
Pewne profilaktyczne czynnosci jak walsnie sprawdzenie menedzera zadan czy skan antyvirem. Zrobiles tak czy najpierw napislaes topic ?
BTW zdefragmentuj dysk. I moze masz malo miejsca na partycji systemowej?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum