The Club to gra stworzona przez brytyjskich developerów o dosc nietypowej fabule, otoz wcielamy sie w zawodnika ktory bierze udzial w turnieju mordercow.
Dany Turniej organizuje organizacja The Club ktora sklada sie z roznych czlonkow zmieni (muzycy, rosyjsy mafiozi) i emituja owe mistrzostwa mordercow w internecie.
Wcielamy sie w wybranego uczestnika turnieju a naszym celem jest stanie sie najlepszym zawodnikiem owych mistrzostw. Musimy wykonywac rozne misje w roznych miejscach na calym swiecie.
Do takiej gry nie moze zabraknac Multiplayer, w ktorym panuje ranking najlepszych zawodników (tu dopiero mozemy poczuc cel SIngle Player).
W grze bedziemy widzieli z trzeciej osoby. Grafika bardzo dobrze osadzona wraz z efektownym dzwiekiem da nam zabawy na dlugi czas ;-)
Do takiej gry nie moze zabraknac Multiplayer, w ktorym panuje ranking najlepszych zawodników (tu dopiero mozemy poczuc cel SIngle Player).
Widzę że to gra w sam raz dla mnie
Kupiłem - znakomicie się zawiodłem.. NIE MA MULTI, jest tyle, że to ta usługa Windows Live! która w Polsce najzwyczajniej nie działa:/ Gra nie wyszukuje żadnych serverów, może się mylę, jeśli ktoś grał w to przez neta, proszę o kontakt
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum