Tryb gry: single / multiplayer
Tryb multiplayer: LAN / Internet
Wymagania wiekowe: 12+
Producent: Ubisoft Studios
Wydawca: Ubisoft
Data Premiery:
Świat: 25 marca 2004
Polska: 13 sierpnia 2004
Fabuła:
W grze kierujemy losem tajnego agenta, członka grupy nazwanej „Third Echelon” Toma Clancy. Jest zwinny jak jaszczurka i ma oczy dookoła głowy. Mamy do wykonania szereg misji w Indonezji.
Rozgrywka:
Tom to super agent jakich mało ma do dyspozycji karabiny, pistolety, bomby i sprzęty szpiegowskie, bo wrogów do zabicia jest masa. Zadania należy wykonywać praktycznie bez ujawniania się, gdyż to oznacza wezwanie posiłków przez wroga i spore zagrożenie życia naszego agenta. Ubisoft to świetna firma a więc się postarała.
Multiplayer:
Gra udostępnia także tryb multi. o wybraniu stosownej opcji, wcielamy się wówczas w jednego z członków oddziału agentów NSA (National Security Agency). Zmagania prowadzone są w kilku standardowych opcjach (np. cooperative czy death match) – w pełni jednak pokazują współpracę zespołową tajnych oddziałów do zadań specjalnych.
Otoczenie:
Gra ma piękne otoczenia domy, morze i ci ludzie gra wygląda jakby była realna. Wielkim minusem jest to że nie możemy iść gdzie chcemy i to że nie możemy otworzyć każdego domu!
Grafika:
Grafika jest na bardzo wysokim poziomie gdyż jest w technologii 3D. Domy indonezyjskie, słońce piękne i super efekty.
Dźwięk:
Dźwięk nie odgrywa większej roli ale strzały z pistoletu, kładący się przeciwnik to jest ważne.
Sterowanie:
Sterowanie nie jest bardzo skomplikowane lecz na wszelki wypadek warto je sobie zapisać
Wymagania i screeny z gry:
Rozsądne wymagania sprzętowe:
Procesor Pentium 4 1.8 GHz, 512MB RAM, karta grafiki 128MB (GeForce 3 lub lepsza), 2.5 GB HDD.
Screeny:
”Proszę, proszę nie zabijaj mnie” ”No to sobie odpoczne ”Jestem pięknym kotem ”
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 30 Maj 2008 Posty: 19 Piwa: 12/4 Skąd: Kołobrzeg
Wysłany: 2008-07-23, 11:52
Splinter Cell: Pandora Tomorrow to fajna gra, warto w nią zagrać...
A jeśli chodzi o recenzje, to dam 9/10, bo wszystko jest ładnie opisane, ale w niektórych przypadkach trochę krótko..
ja ogolem lubie serie gier o przygodach sama.
Gierka ma klimat, powala grywalnoscia a i grafika jak na tamte czasy nadal jest ladna. Gra wiecznie zywa, wg mnie klasyk w pelnym tego slowa znaczeniu. Moim zdaniem trudniejsza od nastepujacej po niej czesciach- ktore byly za latwe wg mnie..
Hmm... Gra fajna ale wole Chaos Theory a z tymi wymaganiami przesadziłeś ogulnie to nawet na www.gry-online.pl presadili z wymaganiami bo ja mam 64 karte procek 2,5 1 rdzeń i 256 mb ramu a Chaos Theory Chodzi mi na rozdziałce 800x600 przy 25-30 FPS,ach
Grałem w jakiegoś Sprintel Cella ale nie pamietam w jakiego Takie białe pudełko i stoi z tabliczką z więzienia:) Dośc spoko gra ale o tej nic powiedziec nie moge bo w nia nie gralem ale ogolnie SC jest extra:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum