Zapraszamy na stronę http://hx-team.info/! Znajdziesz tam wiele ciekawych artykułów, porad i innych informacji dotyczących hackingu!
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Prince of Persia: Warrior Within
Autor Wiadomość
Ocieks 
pr0 mod

Piwa: 66/21
Wysłany: 2008-02-29, 23:12   Prince of Persia: Warrior Within

Prince of Persia: Warrior Within

Recenzja :

Prince of Persia: Warrior Within to dosc znana gra z seri Prince of Persia ktora zawitala juz w latach 90'tych w slabszej grafice i mozna ja znalesc na internecie. Lecz Technologia sie zmienia na lepsze i gry tez. Nasz Ksiaze tym razem musi zmierzyc sie z przeznaczeniem, podroz na przekleta wyspe ma swoj final.

W kolejnej czesci jakies gry zawsze cos musi byc niezmienione (nie wliczajac glownego tytulu) wiec w Prince of Persia: Warrior Within pozostaly slynne skoki, bieganie i akrobacje a ponadto pokonywac wrogow, rozne przeszkody i przelaczac dzwignie. W Prince of Persia: Warrior Within Ksiaze jest juz mocniejszy i bardziej doswiadczony, przemieszcza sie przez rozne lokacje takie jak ogromny statek czy cmentarzyska.

Na drodze napotkamy mase roznych besti i wrogow ktore beda chcialy nas zabic ale my (to znaczy nasz ksiaze) moze wykonywac rozne kombinacje dzieki ktorym nie tylko pokonamy wrogow ale pokonamy ich w efektowny sposob, mozemy tez zabierac wrogom bronie i atakowac z odleglosci co moze pomoc naszemu bohaterowi z walce z wrogami.

Plynna Animacja (60 klatek na sekunde) dostarcza wiecej emocji graczowi i zacheca do gry. Efekty graficzne sa czasami bardzo ladne (prawie zawsze) a do tego towarzyszy mu dzwiek ktory dodaje emocje podczas walki z wrogami i calej gry.

A tutaj kilka screenów :

Postaw piwo autorowi tego posta

Krzychuno 

Piwa: 71/88
Wysłany: 2008-03-01, 11:08   

Ooo jak ja lubie PoP:)
Grałem w Sands of time i Dwa trony.
W WW nie miałem okazji grać, ale dużo dobrego o tej grze słyszałem. Akcja dzieje się podobno czasem w teraźniejszości, czasem w przeszłości? Prawda to? Jeśli tak to jest to ciekawe posunięcie :!: Mam nadzieję, ze jest dużo combosów, jak to było w Dwóch Tronach, bo niestety w Piaskach czasu się nie postarałi:/..
Gaficzka ładna, z reszta w każdym "Księciu" jest ładna grafika,nawet w piaskach :!:

Ocieks 
pr0 mod

Piwa: 66/21
Wysłany: 2008-03-01, 15:40   

Cytat:
Mam nadzieję, ze jest dużo combosów, jak to było w Dwóch Tronach, bo niestety w Piaskach czasu się nie postarałi:/..

W WW znajdziemy duzo combosów i niektore nie tylko efetkownie zabijaja naszych wrogów ale zabieraja mu bronie a nawet atakowac z odleglosci no i nie zabraknie niszczenia kilka wrogów naraz ;-) Ja gralem tylko w ta wersje Prince of Persia (nie liczac tych na necie) wiec nie moge powiedziec "w porownianiu do..." :-)

Postaw piwo autorowi tego posta

Krzychuno 

Piwa: 71/88
Wysłany: 2008-03-19, 16:45   

Kolega ściągnal to sobie pogram w to juz niedługo. Ja z natury konsolowych gierek nie lubie, ale PoP to udana seria..
Soundracka do tej gry robili z udziałem grupy Godsmack 8-)
Nic, tylko biegać po ścianach w międzyczasie machajac mieczem:P A słyszałem że gra dośc brutalna jak na swój gatunek.

Odpowiedz do tematu