Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 594 Piwa: 66/21 Skąd: Out of Poland
Wysłany: 2008-02-29, 23:12 Prince of Persia: Warrior Within
Prince of Persia: Warrior Within
Recenzja :
Prince of Persia: Warrior Within to dosc znana gra z seri Prince of Persia ktora zawitala juz w latach 90'tych w slabszej grafice i mozna ja znalesc na internecie. Lecz Technologia sie zmienia na lepsze i gry tez. Nasz Ksiaze tym razem musi zmierzyc sie z przeznaczeniem, podroz na przekleta wyspe ma swoj final.
W kolejnej czesci jakies gry zawsze cos musi byc niezmienione (nie wliczajac glownego tytulu) wiec w Prince of Persia: Warrior Within pozostaly slynne skoki, bieganie i akrobacje a ponadto pokonywac wrogow, rozne przeszkody i przelaczac dzwignie. W Prince of Persia: Warrior Within Ksiaze jest juz mocniejszy i bardziej doswiadczony, przemieszcza sie przez rozne lokacje takie jak ogromny statek czy cmentarzyska.
Na drodze napotkamy mase roznych besti i wrogow ktore beda chcialy nas zabic ale my (to znaczy nasz ksiaze) moze wykonywac rozne kombinacje dzieki ktorym nie tylko pokonamy wrogow ale pokonamy ich w efektowny sposob, mozemy tez zabierac wrogom bronie i atakowac z odleglosci co moze pomoc naszemu bohaterowi z walce z wrogami.
Plynna Animacja (60 klatek na sekunde) dostarcza wiecej emocji graczowi i zacheca do gry. Efekty graficzne sa czasami bardzo ladne (prawie zawsze) a do tego towarzyszy mu dzwiek ktory dodaje emocje podczas walki z wrogami i calej gry.
Ooo jak ja lubie PoP:)
Grałem w Sands of time i Dwa trony.
W WW nie miałem okazji grać, ale dużo dobrego o tej grze słyszałem. Akcja dzieje się podobno czasem w teraźniejszości, czasem w przeszłości? Prawda to? Jeśli tak to jest to ciekawe posunięcie Mam nadzieję, ze jest dużo combosów, jak to było w Dwóch Tronach, bo niestety w Piaskach czasu się nie postarałi:/..
Gaficzka ładna, z reszta w każdym "Księciu" jest ładna grafika,nawet w piaskach
Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 594 Piwa: 66/21 Skąd: Out of Poland
Wysłany: 2008-03-01, 15:40
Cytat:
Mam nadzieję, ze jest dużo combosów, jak to było w Dwóch Tronach, bo niestety w Piaskach czasu się nie postarałi:/..
W WW znajdziemy duzo combosów i niektore nie tylko efetkownie zabijaja naszych wrogów ale zabieraja mu bronie a nawet atakowac z odleglosci no i nie zabraknie niszczenia kilka wrogów naraz ;-) Ja gralem tylko w ta wersje Prince of Persia (nie liczac tych na necie) wiec nie moge powiedziec "w porownianiu do..." :-)
Kolega ściągnal to sobie pogram w to juz niedługo. Ja z natury konsolowych gierek nie lubie, ale PoP to udana seria..
Soundracka do tej gry robili z udziałem grupy Godsmack
Nic, tylko biegać po ścianach w międzyczasie machajac mieczem:P A słyszałem że gra dośc brutalna jak na swój gatunek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum