Wysłany: 2008-02-23, 09:48 Power Ranger: Super Legends
Gra Power Ranger: Super Legends jest bardzo kolorowa a kontury postaci śa wyraźnie zarysowane. Wiec styl gry jest Komiksowy. Czytalem gdzies ze Tytuł został wydany na PS2 NDS i na komputery PC .
W Grze kierujemy jednym z tytułowych wojowników ( Bohaterów). Wydarzenia walki w grze obserwowane są z perspektywy trzeciej osoby.
Gre zrobiono tematycznie do poszczególnych serialowych serii Power Ranger więc fanów Pawer Ranger zachęcam do grania.
Moją uwage przykuł rozbudowany tryb walki, w którym wielką role odgrywają combosy ( Dla nie wiedzących Kombinacja ciosów) . Nie składają sie one tylko z ciosów ale także z akrabatyki. np Podwójne skoki czy odbicia od ścian. Po przejsciu nastepnych etapów w grze można odblokowac coraz lepsze ruch. Ja nie powiem jakie sami zagrajcie to sie przekonacie.
Teraz cos o rozgrywce :
- Rozgrywka w grze nastawiona głownie na siekanke z różnymi przeciwnikami . Ale od czasy do czasu spotkami sie z łamigłówkami których zrobienie jest niezbędne by przejsc do następnego etapu gry
Tak jak napisalem wyżej że gra została zrobiona tematycznie do serialu więc i w grze możemy spotkac takie postacie jak Lord Zedd czy Gluto.
Jedno co mnie bardzo zdołowało przy odpalaniu gry to to że nie ma multiplayera przez internet
Go, go power rangers!!...nie lubie tego, na jetix'ie (nie oglądam) lecą co chwila nowe odcinki, tak mówi mój młodszy braciszek.. Bezsensowne, ale skupmy się na grze, nie grałem i nie mam zamiaru, Pewnie gra do pupy tak jak film.
_________________ Gracz jest jak ćpun, gdy zacznie, nie może się uwolnić od wirtualnego świata do reala
vip13 zależy od gustu nie grałeś to jak możesz stwierdzic ze do d***? też tak myslałem ale jak każdy szanujący sie gracz.... Trzeba sprubowac czegos nowego .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum