Nosferatu ma naprawde małe wymagania sprzętowe więc pisał ich nie będe.
Wcielamy się w arystokratę, który ma siostrę, ktora to wychodzi za jakiuegoś rumuńskiego księcia. Ksiąze potrzbuje krwi dziewicy do obudzenia Malachiego chyba.
Naszym zadaniem jest uratowanie siostry, czego nie dokonamy oraz uratowanie reszty członków rodziny. Każdy uratowany człowiek równa się jakiemuś podarunkowi.
CO do broni- od krzyżyka po karabin maszynowy. Ja i tak szedłem z 5 nałądowanymi jednostrzałowymi pistoletami skałkowymi... Najlepiej i najłatwiej.
Wada jest śmieszna inteligencja wrogów..
Gra bardzo klimatyczna, ciemno i strasznie, nigdy nie wiesz, czy coś ci z dachu nie wskoczy do pokoju albo czy tru obok zaraz nie wstanie... Czasami w oknach widać dziwne cienie i postacie. Muzyka baardzo klimatyczna, idzie się bać. Tylko grafika do bani...
CZyli gra poprostu o wampirach ?? Recenzja wypasowa... takie lubie opisane własnymi słowami (Sam takie pisze) No no no gra dosc niezła ale jak sie przechodzi sie ja pare razy juz sie straszna nie robi wiadomo skąd potwory wyskocza gdzie strzelac itp... ;p no ale ja w nia szczerze nie gralem...
A tu CIe zadziwi ta gra, bo za każdym razem gdy zaczynasz nową grę, a nawet ggdy wczytujesz chyba to zamek robiony jest losowo!! NIE ma mowy o skryptach:P
Zależy, czy się boisz i odmawiasz zdrowaśkę przed każdym otwarciem drzwi. Gra nie jest jakaś full długa ale krótka też nie jest. Zależy od stylu grania. Są momenty że nie wiesz co się dzieje. No i każdego uratowanego członka (rodziny) musisz odprowadzic do punktu wyjścia, tj. do sanktuarium zrobionego z krzyży w bramie. Jak już tam ich zaprowadzisz dostajesz klucz do ich kuferka:) Może być tam czosnek, amunicja, rewolwer albo coś takiego.
A bym zapomniał; na ostatniego bossa wystarczą 3 chlupnięci wodą swięconą z swiętego kielicha:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum