Grałem i szczerze powiem że nie przypadło mi do gustu. Nie z powodu grafiki ale fizyka, walki oraz postacie. Po prostu ściągnąłem, chwilę pograłem, odinstalowałem. Ocena : 2/10
_________________ Jestem Hardcorem (prawdziwym ! mam certyfikat !)
Grałem w to kiedyś i bardzo mi się podobało. Była to dla mnie super gra, ale to już było daawno i myślę, że teraz ta gra nie byłaby dla mnie już taka fajna.
Powiem tyle (masz duże bryle ) ja nie lubie tej gierki, próbowałem, ale mi sie po 5 minutach strasznie znudziło i powróciłem do klasycznego MoH 2 hehe, nie wiem co powiedziec, ja te grę omijam szerokim łukiem, ale nie wiem jak wam, to też zależy stanowczo od gustu (i od czasu, bo go szkoda, slęcząc nad tą prostą grą) już bardziej wciąga pasjans, albo Saper
Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 01 Sie 2008 Posty: 98 Piwa: 18/11 Skąd: Olkusz
Wysłany: 2008-11-30, 21:52
Gra świetna jak przyjdą przyjaciele czy rodzina. Do gry samemu nie polecam. Przygoda w tej grze to żadna przygoda . Łazisz całe plansze i lejesz gości. Nuuuuuuuuuudy. Oceniam 4/10.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum