Zapraszamy na stronę http://hx-team.info/! Znajdziesz tam wiele ciekawych artykułów, porad i innych informacji dotyczących hackingu!
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
kane & Lynch: Dead Man
Autor Wiadomość
JT 

Otrzymał 4 piw(a)
Wysłany: 2008-02-18, 06:20   kane & Lynch: Dead Man

Gra kane & lynch:dead Man..... moim zdaniem jest nie śliczna,niedopracowana . Lecz Bohaterowie są naprawdę kozakami. jedyna rzecz która mnie do tej gry przyciąga to bohaterowie i to jak został pociągnięty scenariusz. Wiec tak jest 2 gosci skazanych na wyrok smierci.Kane to były najemnik który zostaje skazany na wyrok śmierci,zostaje wyciagnięty z transportu który go wiezie z jednego wiezienia do drugiego przez grupę która się puźniej okazuje ze jest z nim blisko związana. Dostaje takiego kumpla w postaci takiego Hipisa w pinglach... :) To wlasnie ten pan Lynch.Który jest kompletnym czubem i musi zarzywac srodki uspakajajace inaczej mu odbija i zaczyna do wszytkiego strzelac. To chyba było by wszysto co o tej grze moge powiedziec .

Co do gry to oceniam ja tak :6/10

A dlaczego ?

Ponieważ zalety to: Projekt graficzny, gęstość akcji, postać głównego bohatera.

No a wady to: Dosyć leniwa rozgrywka, mało zaawansowana sztuczna inteligencja członków drużyny i przeciwników, problemy z celowaniem

sc.jpg
Plik ściągnięto 20 raz(y) 41,79 KB

vip13 
Gram od 3 roku życia

Otrzymał 2 piw(a)
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2008-02-19, 18:53   

Wiecie ta gra przypadła mi do gustu...jest w moim stylu, są przekleństwa, ale nie razi w oczy. Czasami takie po prostu kur** dodaje klimatu i charakteru (akurat w tym przypadku). Gra sie fajnie..gra przypomina zdziebko filmy Tarantino, polecam

JT 

Otrzymał 4 piw(a)
Wysłany: 2008-02-19, 22:23   

No spoko lecz celowanie w tej grze daje dużo do życzenia... np gdy podbiegamy do ściany bohater normalnie przykleja sie do ściany jak Spier-Man ^^

A przeciwnicy zgroza Normalnie jak by sami sie prosili o kulkę w łeb biegną w twoja strone z wrażeniem że krzyczą " Hej tu jestem zabij mnie zabij " Poprostu przeciwnicy są Tępi w najłagodniejszym znaczeniu tego słowa.

Woszek 

Wysłany: 2008-02-20, 14:44   

Nie grałem w to,ale tak szczerze gra mi nie przypadła do gustu ...Nie wiem czemu,ale ja lubie niszczyć wrogów jeden za drugim xD

4/10

vip13 
Gram od 3 roku życia

Otrzymał 2 piw(a)
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2008-02-20, 16:05   

JT napisał/a:
No spoko lecz celowanie w tej grze daje dużo do życzenia... np gdy podbiegamy do ściany bohater normalnie przykleja sie do ściany jak Spier-Man ^^

A przeciwnicy zgroza Normalnie jak by sami sie prosili o kulkę w łeb biegną w twoja strone z wrażeniem że krzyczą " Hej tu jestem zabij mnie zabij " Poprostu przeciwnicy są Tępi w najłagodniejszym znaczeniu tego słowa.

Dokładnie, ich AI jeszcze trza ulepszyć, mają mizerne AI jak moja koleżanka IQ :)

Bazg Row 
Pizza.

Wysłany: 2008-03-12, 14:06   

Cud, miód, orzeszki solone.

Gra jest po prostu niesamowita. Klimat wbija w fotel, wyrazistość bohaterów i świetne dialogi również. Dość brutalny (słownictwo,akcja), ale kapitalny kawałek dobrego kina akcji z TVN'u po 22;00...

Już pierwsza misja była na prawdę fajna.Szczególnie moment w restauracji, gdy wszystko sypało sie pod gradem kul z karabinów policji. Efekty ostrzału na otoczeniu i przeciwnikach wyglądają dobrze.

Gra ma bardzo fajną grafikę, fabułę wraz z jej bohaterami, broń i efekty jej działania.
Nieco kiepskawe AI i... no właśnie co? Krótkość? Może... Ale grze nie mam nic do zarzucenia
i wystawiłbym jej 8/10 ; ]. Btw, racja, podobna jest do filmów Tarantino.

Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu