Hitman 2: Silent Assassin to druga odslona bardzo dobrej gry Hitman Codename 47. Podobnie jak w pierwszej czesci wcielamy sie w platnego morderce i wykonujemy przerozne zlecenia. Nasz Hitman ma numer z tylu glowy (zupelnie jak kod kreskowy na produkcie z Tesco ). Lacznie mamy do wykonania 20 misji w ktorych nie koniecznie biegamy i zabijamy kogo wlezie ale skradamy sie i zabijamy innych po cichu aby nie wywolac alarmu na danym terenie. Do takich cihych spraw dostepne mamy kilka niezbednych rzeczy, m.in linka do duszenia i pistolet 9mm silence. Oczywiscie mozemy ruszyc do szturmu ale nie oto chodzi w tej grze. Oprocz broni i gadzetów mozemy przebierac sie w ubrania zabitych ludzi np. gdy na poczatku levelu zobaczymy dostawce mleka mozemy podejsc i zabic go po cichu a nastepnie przebrac sie w jego ciuchy (nie zapomnij o schowaniu broni) przejsc do bezpiecznego miejsca przez horde straznikow i wtedy przebrac sie w swoje ciuchy bron w dlon i znow po cichu zabijamy wrogów a na koncu wykonujemy cel misji.
Odwiedzamy takie lokacje jak Sycylia, Moskwa itp. Kazda lokacja i poziom upiekszone graficznie i nie tylko. Ladnie wygladajace budynki a nawet wrogowie. Fizyka gracza tez poprawiona. Dzwiek dodaje nam otuchy (nie tylko) podczas wybijania wrogów.
Ogólnie gra daje nam naprawde duzo zabawy na naprawde dlugi czas.
kocham tę gre!!
Pare misji na SA sie zaliczyło, nie powiem:)
Gra klimatyczna, ciekawa, każda misje można przejśc na wiele sposobów, dobra muzyka, jak sie whra dobre spolszczenie mamy pełne nazwy broni, różnorodne lokacje, no i profesjonalizm Akgenta 47.. Poprostu gra klasą sama dla siebie.. Na kodach fajnie sie gra:) IOIHITALI wpiszcie i możecie boksować,. albo IOISLO, IOIGRV:)
Żebyu wpisac kody trzeba wyedytować plik hitman.ini, Ocieks, może dasz temat w "cheatach" z kodami?
Kiedy napisales SA nie moglem sie pokapowac myslalem ze mowisz o San Andreas xDDD
Ale misje w Hitman2 w stylu skradanki byly bardzo trudne (dla mnie) ja niestety lecialem z karabinem (jak mialem) ale gra tracila klimat, mysle ze do skradanek nie mam reki.
Wiesz, misje w Japonii to jest hardcore... z 20 metrów mnie poznawali.. no ale miało sie 2x Hardballer SD i Headshot:) Grę przeszedłem dosłownie "po lebkach".. jak każda:P Zawsze strzelam w okolice twarzy:)
Faktycznie jak z hitmana sie jatke robi to już nie to..
Ja pierwszej misji nie umialem przejsc W taki Hitmanski sposob czyli skradanka, tylko na poczatku levelu cos tam mi sie udalo zrobic ale potem juz mnie zauwazali ;-) Ale mysle ze teraz moze dal bym juz rade bo to bylo dawno i wtedy nie mialem tego doswiadczenia w grach :-) Bardzo fajna misja w Moskwie oczywiscie trudna jak dla mnie :-)
Gra robi wrazenie-Grafika!Tylko jak juz widomo mam slabego kompa i nie wiem czy mi pojdzie!!
Ale widze po recenzji i po odpowiedziach ze jest to dobra gra!!
Aahh kolejna recka Ocieks-a i poraz kolejny Bardzo Dobra!
Jak bys Ocieks mial to bym prosil na PW wymagania.
POZDRAWIAM
sorymam problem jestem w 15 misj mam zabić muzumana zabiłem wszystkich i przy bramie głuwnej jedzie samochód z iego ludzmi potem jedzie on w limuzynie i niemoge go zabić jak przejedzie przez drugą bramę koniec przegrywam pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! piszcie na meila supermaczo@vp.pl plis :-( :-( :-( :-( :-( :-(
Jeszcze rqaz napiszesz posta pod swoim postem masz 3 warna i nhie mozesz pisac na forum...
Wejdz w mapke, masz tam wykrzyknik zaznaczony.. I bedzie tam koles z karabinem snajperskim przeciwpancernym.. Nie łaska przeczytać instrukcje po wcisnieciu klawiasz a B?? Litości..
Czyli ze poskutklowały moje sugestie..? Fajnie.
Nie uważasz, że nadurzywasz ikon emocji..?
Cytat:
nawet spoko
troche mało wnosi to do tematu..
tak BTW. Które misje sa dla Was najtrudniejsze w H2? Dla mnie te z Yakuza... Rozpoznają 47 jako intuza nawet jak się bokiem chodzi z 10 metrów... Ale ma się dual baller:) No i ostatnia misja była dośc trudna..
A jest jedna dziecinnie prosta misja do przejścia na Sailenta:
Kirov park meeting.
Wystarczy po prostu pod jeden samochód podłożyc bombe, a pod drugi można ją podłozyc tak, że wychodzimy z kanałow niepopodal drugiej limuzyny, idzie szofer "na stronę", chlorofolmem go, podkładamy druga bombe, wracamy kanałami a w tym czasie kolesie odjadą limuzynami, a własciwie już nie odjada:)
SA gotowy i mamy hardballer. Można też zdobyć obrzyna i m4.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum