Zapraszamy na stronę http://hx-team.info/! Znajdziesz tam wiele ciekawych artykułów, porad i innych informacji dotyczących hackingu!
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
GUN
Autor Wiadomość
wysocki 
Wielorangomator

Piwa: 17/26
Wysłany: 2008-07-07, 19:36   GUN

Minimalne wymagania sprzetowe:

Pentium 4 1.8 GHz, 512MB RAM, karta grafiki 64MB (GeForce 3 lub lepsza), 2.8 GB HDD, Windows 2000/XP.

Znacie zapewne serię Grand Theft Auto? Myśleliście o przeniesieniu jej w czasy rewolwerów, saloonów i napadów na pociągi? Jeżeli tak to ta gra jest w sam raz dla Ciebie!
Wcielamy się w Colton`a White`a, którego ojciec Ned uczył jak posługiwać się bronią, jeździć na koniu i polować na zwierzynę. W czasie pewnej podróży na statek, w którym znajdowali się Colton i Ned napadają xłodzieje. Ned niestety nie wychodzi z tego cało, z powodu kontuzji nogi nie może skoczyć ze statku i ten wybucha z Nedem na pokładzie.
Colton chce odnaleźć szefa gangu który napadł na statek i zabić go na cześć swojego zmarłego ojca.
W grze między zadaniami mamy pełną wolność, możemy iść do baru kupić sobie drinika, wszcząć zamieszki w mieście, kupić nową broń, potrenować umiejętności strzelania w trakcie jazy na koniu. W GUN jest także sporo zadań pobocznych!
Grafika na dzisiejsze możliwości nie powala, cóż w końcu jest sprzed trzech lat. Jest zbliżona do grafiki w Grand Theft Auto Vice City.
Hud jest minimalny, ilość życia, ilość amunicji, ilosć spowolnienia czasu oraz klasyczna mini mapka pokazująca, zadania oraz najbliższą okolicę.
O oprawę dźwiękową Neversoft (twórca m.in. serii Tony Hawk) postarał się na najwyższą klasę.
Możemy usłyszeć podczas scen pościgu szybką westernową muzykę, w menu jest miła spokojna muzyka.
Ogólnia muzyka jest super!

Moja ocena:
Grafika: 5/10
Grywalność 9/10
Dźwięk: 10/10
Cena: 9/10
Ogółem: 33/40
Z całego serca chciałbym aby w kolekcji Waszych gier znalazł się ten tytuł.
GUN to gra warta przejścia.
Postaw piwo autorowi tego posta

Wyświetl szczegóły
Gucio777 
Gatsuga xD

Zaproszone osoby: 1
Piwa: 59/59
Wysłany: 2008-07-07, 19:42   

Podobne do GTA tak? Hmm... musi być spoko :) , ale jedno mnie dziwi, duże strasznie wymagania jak na grę sprzed 3 lat, czy to nie przesadzone :? oraz ta swoboda, czyli picie drinków, musi być super, postaram się ją zdobyć, a reckę napisałeś na 9/10, wystarczająco , żeby postawić piwo ;)

MacAbra 

Piwa: 12/10
Wysłany: 2008-07-08, 13:18   

No gra niby spoko, szczególnie podoba mi się oprawa dzwiękowa, sam nie grałem ale widziałem trailer. Tylko troche grafika do pupy, ale gra całkiem, całkiem, szczególnie podobają mi się pomysły z zamieszkami w mieście, to coś dla Mac Abry, podoba mi się, chyba ją zakupie ^^

Vaffel 
Herve

Piwa: 1/5
Wysłany: 2008-07-08, 16:55   

hyhy, na początku, jak patrzyłem na nazwę tematu to myślałem, że nazwę pomyliłeś i to po prostu gra "Gunz", ale w "Guna" tez grałem i gierka spoko chociaż lepsze jest GTA VC ^_^

wysocki 
Wielorangomator

Wysłany: 2008-07-09, 13:24   

MacAbra napisał/a:
Tylko troche grafika do pupy,

Zauważ, że jest to gra sprzed trzech lat.
Wtedy była taka grafika i wtedy byż powiedział odwrotność swojej wypowiedzi o grafice.

Kamikaze 

Postawił 1 piw(a)
Wysłany: 2008-07-22, 23:01   

no gra jest spoko przeszedlem cala:Dna 100%
a co do porownania do GTA to uwazam ze jedyne co mozna porownac to to ze gre przechodzisz w "%" i mozesz ewentualnie zlapac kilku bandytow(zamieszki w miescie koncza sie po minucie bo wszystkich sie pozabija-troche za szybko uwazanm) i jak sie wyjedzie z miasta to wszysc nagle ozywaja:D ale ogolnie gra jest spoko(jak na tamte realia)

wysocki 
Wielorangomator

Wysłany: 2008-07-23, 23:18   

Słownik się kłania.
Kamikaze napisał/a:
zamieszki w miescie koncza sie po minucie bo wszystkich sie pozabija

Tak, zabijesz i od razu następni się respawnują.

Odpowiedz do tematu