Zapraszamy na stronę http://hx-team.info/! Znajdziesz tam wiele ciekawych artykułów, porad i innych informacji dotyczących hackingu!
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Grand Theft Auto: Liberty City Stories
Autor Wiadomość
Ocieks 
pr0 mod

Piwa: 66/21
Wysłany: 2008-02-12, 15:05   Grand Theft Auto: Liberty City Stories

Grand Theft Auto: Liberty City Stories

Recenzja :

Grand Theft Auto: Liberty City Stories to kolejna część słynnej gry Grand Theft Auto.
Grand Theft Auto: Liberty City Stories to pierwsza gra z tej serii która wyszła głównie z myślą na konsole PSP i przy okazji na Playstation2.

Jak sama nazwa wskazuje odwiedzamy miasto Liberty City (z którym mogliśmy sie już spotkać w Grand Theft Auto III) przybywamy do Liberty kilka lat przed wydarzeniami z Grand Theft Auto III jako Toni (Ładnie się wyrażam) i jak można sie domyślić, z biegiem czasu jesteśmy wciągani w gangsterke. Generalnie pracujemy dla Leone, a podczas jego zleceń napotkamy na drodze nie tylko gangsterów i bandytów ale także polityków i bizmesmenów (a nawet z własną matką :lol: ) Zadania otrzymujemy też od innych ludzi w mieście za niektóre z nich otrzymujemy nagrody pieniężne. Oczywiście jak w każdej innej grze GTA możemy wykonywać misje dodatkowe których w Grand Theft Auto: Liberty City Stories nie zabrakło.

Oczywiście w grze występuje masa różnych samochodów przemieszczających sie po mieście i nadających sie do kradzieży, ale żeby tego było mało to dyspozycji mamy także motory, łodzie, kolej i promy. Nie zabraknie nam także broni a w Grand Theft Auto: Liberty City Stories możemy spotkać takie bronie jak pistolety, karabiny, boozoki, miotacze ognia, granaty itp.

Silnik graficzny został odpowiednio dobrany aby właściciele PSP i PS2 mogli nacieszyć się tą grą, czyli krótko mówiąc na grafike narzekać nie można

A tu kilka Screenów :

Postaw piwo autorowi tego posta

^Eagle^
Darkness

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2008-02-12, 15:51   

Nie przepadam za seriami GTA...uwazam, ze na czesci 3 ta seria sie skonczyla :roll:
Ogolnie rzecz biorac mialem, ekhem, przyjemnosc grac w ta czesc..i powiem, ze to porazka. W porownaniu z SA [ktora, tez mialem przyjemnosc pograc..], mozliwosci w LCS jest duuuzo mniej i jest ona, bardzo uproszczona. Ogolnie rzecz biorac moj ranking GTA :P Od najlepszej do najgorszej:
-GTA II
-GTA I
-GTA SA
-GTA III
-GTA LCS

Taa...wiem..jestem dziwny :)

Ocieks 
pr0 mod

Wysłany: 2008-02-12, 16:01   

^Eagle^ napisał/a:
Ogolnie rzecz biorac moj ranking GTA :P Od najlepszej do najgorszej:
-GTA II
-GTA I
-GTA SA
-GTA III
-GTA LCS

^Eagle^ napisał/a:
Taa...wiem..jestem dziwny :)

Dziwny nie jesteś ;-) Porpostu wolisz gry 2D od gier 3D :roll: Osobiście też uważam że zbarakło tych możliwości z SA ale ta gra została stworzona z myślą o PSP więc autorzy nie mogli sobie pozwolić na super wypas bo PSP by tego nie uciągneło ;-)

^Eagle^
Darkness

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2008-02-12, 18:21   

Ocieks napisał/a:
Dziwny nie jesteś ;-) Porpostu wolisz gry 2D od gier 3D :roll:

Wiedzialem, ze ktos cos podobnego powie ;) Ale...to nie jest prawda. Lubie gry w 2D tak samo jak w 3D :P Powody, przez ktore uwazam, ze GTA I i II sa najlepsze z serii sa:
-klimat, pomyslowosc, grywalnosc. IMO, I i II wrecz kipialy od tych 3 najwazniejszych [dla mnie] cech gier :) Zgodze sie, ze dalsze czesci GTA tez byly pod tym wzgledem bardzo dobre, jednak nie az tak jak te 2 pierwsze GTA :)

Ocieks 
pr0 mod

Wysłany: 2008-02-12, 18:25   

Lekko schodzimy z tematu ;-) Więc ostani post w tej sprawie :-D Nie grałem w GTA I, GTA II itp. więc nie będe mówił że reszta z nich jest lepsza :-> Ale tak mnie zachęciłeś że chyba ściągne sobie te gry :mrgreen:

A odnośnie Liberty City to zapomniałem dodać ze w grze dostępnych mamy 70 misji co jest niewiele i po przejściu misji fabuły głównej otrzymujemy jedynie 40% przejścia gry. Jak dla mnie jedyny minus tej gry

Nitrol 
Dark

Piwa: 32/38
Wysłany: 2008-10-21, 15:48   

Ocieks napisał/a:
A tu kilka Screenów :

JA tu widzę jeden xD
^Eagle^ napisał/a:
uwazam, ze na czesci 3 ta seria sie skonczyla

A wg. mnie najlepsza zostaje VC - za humor, klimat i grywalność ;)
Ocieks napisał/a:
chyba ściągne sobie te gry :mrgreen:

Nieładnie ściągać! :evil: :P

A teraz na temat - w grę nie grałem ale zamierzam kupić, recką mnie jeszcze bardziej zachęciłeś. I jeszcze jedno - mnie osobiście pasuje GTA bez "udziwnień" z SA i dobrze że przy produkcji ...Storiesów twórcy zrezygnowali z tego :)

Odpowiedz do tematu