Jest to pierwsza gra z serii GTA która wyszła w trójwymiarze. Gra układa się w ciekawą opowieść o pewnym gangsterze. Dostajemy pracę, w której przeważnie mamy kogoś "zlikwidować" lub się ścigać. Kiedy znudzą nam się samochody możemy podmienić na jakieś nowsze, które są przeznaczone do naszej wersji gry (poniżej prezentuję swojego screena z podmienionią Skodą Octavią)
A tutaj zaprezentuje porównanie Gta 3 i Vice City, które zaobserwowałem:
+ W Gta 3 moim zdaniem jest większa mapa niż Vice City
+ W obydwóch wersjach jest dużo misji i duża grywalność
+ Dźwięk
- Niestety Gta 3 przycina mi się, kiedy Vice City chodziło normalnie
- Więcej samochodów jest w Vice City (są także helikoptery)
- W Gta3 są trudne podmiany samochodów, do tego jest ich bardzo mało na internecie
Oczywiście można by tu było opisywać różne rzeczy w tej grze lecz wtedy musiałbym zapisać kilka stron (i to by było mało), a po co skoro możecie sami odkryć różne ciekawostki i pogratulować sobie przejścia całej gry
Ja to znalazłem na stronie http://projectcerbera.com . Niestety nie wszystkie auta działają, dlatego jak zaczniesz podmieniać to zrób sobie wcześniej kopię tego Gta, bo jak sie pomylisz to już powrotu nie będzie
Starzec, myślałem, że interesujesz się tylko staszymi gierkami ;-) A tutaj taka fajna recenzja :-D GTA 3 to fantastyczna gra, nawet kiedy grałem w nią niedawno (kilka miesięcy temu), to na nowo mi się spodobała, mimo że ma kilka lat.
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Pomógł: 5 razy Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 118 Piwa: 7/1 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-01-14, 19:59
E tam, łatwiej, szybciej i przyjemniej będzie pobierać z http://www.darkwarez.pl/forum :-) Możesz również skorzystać z programu BearShare (świetny) albo z BitTorrenta (mniej świetny).
jak to zrobić żeby grę przeżucić grę do pobrania na forum
Martin
Wiek: 21 Dołączył: 02 Sty 2008 Posty: 13 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Sanniki
Wysłany: 2008-01-15, 19:40
Chłopcze, skup się jak piszesz. Powtarzasz wyrazy - jak sądzę, wynika to raczej z nieuwagi. Ponadto - nie pisz posta pod postem - wszystkie te sprawy reguluje Regulamin, który warto na początku przeczytać.
To fajne forum i nie zaśmiecaj go, proszę :-)
Co do Twojego posta: napisz do kogoś na GG, najlepiej do Tomka - on się na tym zna i na dodatek wytłumaczy Ci jak zachowywać się na Forum.
Grałem w nią krótko,ale trochę ją nawet poznałem,w każdym razie na tyle,by ją ocenić.Ma nawet niezłą grafikę i rozwałki bardzo fajnie wyglądają,ale fabuła w misjach...jak dla mnie to gorszej wymyślić nie mogli.Zrób - załatw - pójdź - przyjdź . Żadnych zwrotów akcji,zaciekawienia.Ogółem grę oceniam na 6/10.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum