Zapraszamy na stronę http://hx-team.info/! Znajdziesz tam wiele ciekawych artykułów, porad i innych informacji dotyczących hackingu!
 Ogłoszenie 
Uruchomiliśmy czat gadu gadu pod numerem 5037777. Zapraszamy do rozmowy! Szczegóły tutaj. Aktualny status czatuGadu-Gadu

Poprzedni temat «» Następny temat
Death to Spies
Autor Wiadomość
Vasyl 
Wielki Mistrz

Piwa: 12/8
Wysłany: 2008-07-03, 17:02   Death to Spies

Death to Spies to skradanka łącząca w sobie elementy splinter cell'a i hitmana. W grze wcielamy się w postać rosyjskiego szpiega będącego na usługach sowieckiego wywiadu, akcja gry dzieje się podczas II wojny światowej. Gra oferuje doskonałą interakcje z otoczeniem:można wrogów podnosić wrzucać do skrzyń, beczek, chować na przyczepie od samochodu, wziąść ze stołu dowolną rzecz i rzucać nią dla odwrócenia uwagi,itp.
W grze czekają na nas różnorodne misje takie jak; wykradnięcie dokumentów z bazy wroga, porwanie generała, zabójstwo(dlatego chyba kojarzy mi się z hitmanem), neutralizacja wrogów, pobicie danej osoby(oczywiście z ukrycia), kradzież uniformu, kradzież pojazdu,itd.Ponadto w grze mamy dużą swobode działania i to od nas zależy jak wykonamy zadanie, w dodatku każda misja posiada bardzo obszerny plac gry i mape,oraz wiele rzeczy które mogą nam ułatwić wykonanie zadania
Do naszej dyspozycji został oddany w tej grze dość spory arsenał począwszy od karabinów maszynowych strzelb i noży a skończywszy na minach przeciwpiechotnych, bombach dymnych i chloroformie. Gra bardzo realistycznie odwzorowuje siłe broni, dlatego nie warto nawet na poziomie łatwym rzucać sie z karabinem na trzech wrogów bo padniemy po którymś strzale, mi osobiście podoba się to że granaty mają dużą moc i jak rzucimy taki w bandę ss-manów to zmiecie ich na pył.
Grafika jest dobra dokładnie odwzorowuje elementy postaci i otoczenia, podczas gry widzimy naszą postać z widoku od tyłu(znowu kojarzy sie z hitmanem co?). Poziom trudności gry nie jest zbyt łatwym, ale znośny każdy kto troche pomyśli przejdzie każdą misje. W grze dano nam możliwość przebierania się w mundury poległych wrogów oraz jazdy pojazdami np. motorem czy ciężarówką, zwolennicy jazdy czołgiem będą zawiedzeni nimi nie można jeździć. Dźwięk jest świetny nawet głosy nazistów aż sam się zdziwiłem jak nas nakryją mówią co robimy gdzie sie chowamy, gdzie biegniemy innym żołnierzom i przy tym ostro przeklinają!.
W grze mamy dziesięć zróżnicowanych misji co daje nam około kilkadziesiąt godzin gry. Gre bardzo polecam, gdyż mamy w niej ogromną swobode działania i dosyć realistyczny poziom obrażeń i zachowania broni.

Tak więć podsumowując:
Grafika:8/10
dźwięk; 10/10
grywalność:8+/10
multiplayer: brak

Rozsądne wymagania sprzętowe:
Pentium 4 2.4 GHz, 1 GB RAM, karta grafiki 256 MB (GeForce FX 5700 lub lepsza), 3 GB HDD, Windows XP.
A tu pare obrazków

Wyświetl szczegóły
Krzychuno 

Piwa: 68/79
Wysłany: 2008-07-03, 17:15   

Hmm, no gra wygląda ciekawie- połaczenie Hitmana oraz Toma może być naprawde całiem wciągające. grafika jak widać na screenach nie jest zła.
No a za recenzje oczywiście poleje piwkiem.
Postaw piwo autorowi tego posta

Gucio777 
Gatsuga xD

Zaproszone osoby: 1
Piwa: 58/56
Wysłany: 2008-07-03, 18:34   

Muszę przyznać, że lubię Hitmana i nie zwracam uwagi na wiek, z Hitmanów, które posiadam to Contracty, a recenzja i screeny spox, a jeśli chodzi o screeny to ten drugi przypomina mi Gothica nie wiem czemu, w Splinter Cell nie grałem, więc nie wiem co by wyszło w połączeniu z Hitmanem, ale może być, piwko idzie ;)

Vasyl 
Wielki Mistrz

Wysłany: 2008-07-03, 23:29   

A tutaj coś śmiesznego, zabite szwaby leżą na łóżku jakby spali:

Oficer i szeregowiec :lol:

Impreza wczoraj była ostra:

Wyświetl szczegóły
Krzychuno 

Piwa: 68/79
Wysłany: 2008-07-04, 09:53   

hehe, ragdoll może masz wyłaczony :P
Nie no fajnie to wyglada :mrgreen:

Vasyl 
Wielki Mistrz

Wysłany: 2008-07-04, 18:37   

Nie sam ich tak ułożyłem żeby strażnicy się nie skapowali

Ocieks 

Piwa: 65/21
Wysłany: 2008-07-04, 19:20   

Nie grałem, nie słyszałem - ale przeczytałem =]

Połączenie Hitmana i Splintera ? ciekawa rzecz :) Po screenach zapowiada sie bardzo fajnie, będe musiał przetestować bo takie gierki mnie ciągną :P

Lesek 
Legendarny Gracz.

Zaproszone osoby: 1
Piwa: 6/9
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2008-07-11, 11:00   

Świetna gierka (:
Bardzo przypomina Commandos. Poziom trudności, trzeba myśleć, tez te czasy, wogóle mi się kojarzy z Commandos. A tak wogóle widzę że grafika jest boska! Świetna recenzja daje piwko (:

Odpowiedz do tematu