Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 30 Maj 2008 Posty: 19 Piwa: 12/4 Skąd: Kołobrzeg
Wysłany: 2008-07-18, 18:38 BlackSite: Area 51
BlackSite: Area 51
Producent: Midway Games
Kategoria: Gra Akcji / FPS
Tryb Gry: Single Player
Recenzja:
W BlackSite: Area 51przejmujemy kontrole nad oddziałem żołnierzy. Naszym zadaniem jest chronienie naszej planety, przed najazdem złowrogich kosmitów. Jako Dowódca musimy wydawać rozkazy swoim ludziom, a także walczyć samemu. Ważne jest żeby Twoi podopieczni, mieli wysokie morale, a także mieli czas na odpoczynek, gdyż bez tego będą źle wykonywać twoje polecenia, co może doprowadzić do klęski.
W Grze mamy do dyspozycji rozmaitą ilość broni, od karabinów, pistoletów, granatów, aż po pojazdy wojskowe. Jednak nie na tym się kończy zabawa. Zabijając kosmitów, można zbierać po nich bronie, i używać, jak dotąd nieznaną technologie przeciwko wrogowi. W BlackSite wiele elementów środowiska podatnych jest na zniszczenie, co może pomóc nawet w wygraniu bitwy.
W BlackSite, znakomicie bawić można się nie tylko w trybie jednoosobowym, ale także grać przez sieć z innymi graczami.
Screeny:
Zaproszone osoby: 13 Pomógł: 8 razy Wiek: 15 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 211 Piwa: 48/13 Skąd: Jesteś?
Wysłany: 2008-07-18, 22:42
Recenzja bardzo krótka brakuje mi tu twojej oceny opisu grafiki i dźwięku czy jest dobry czy do bani itp. najlepiej to popraw dodaj pare punktów i już popatrz na recenzje innych userów.
_________________ Mam prośbę zarejestruj sie tu: KLIK nic więcej nie musisz robić bo ciebie pewnie nie interesuje ten temat ale ja chcę wygrać konkurs a ty rejestrując sie tam pomagasz mi w tym, z góry dzięki.
Śmiało moge powiedzieć, że grafika podobna do Quake 4, choć ra sama w sobie troche gorsza (oczywiście mówię tutaj o sing playerze, ponieważ multi w q4 jest troche (ładnie się wyrażam) więc mogę dać 7/10 w porywach 8/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum