Wysłany: 2008-07-15, 18:41 Z jakiego miasta pochodzicie?
Wpisujcie nazwy swoich miast,wsi i miejscowości!<z krótkim dowolnym opisem!>. Moje to Bolesławów to nie jest miasto nad morzem, jest niedaleko Konina a Konin jest 100km od Poznania.
Opisz gdzie ta cała Warszawa, ile km od jakiegoś większego miasta, czy tam coś ciekawego jest czy nic?
Zgierz, parę kilometrów od Łodzi, 60tys ludzi, w samym Zgierzu są średnie atrakcje, od tego jest Hollyłóź :] btw. ktoś z Was słyszał o moim mieście kiedyś coś W sensie, czy wiedzieliście, że istnieje ? Bo nie wiem czy to jest znane trochę czy nikt nigdy nie słyszał
Heh chyba w Uwadze na tvn był Zgierz znany z produkcji żelatyny
Mała miejscowość Charzewice obok Melsztyna ( Melsztyn może znany, może nie ), ogólnie rzecz biorąc jedna wielka dziura, nawet internetu się nie da podpiąć, przynajmniej u mnie
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Ostatnio zmieniony przez Piżol 2008-07-15, 20:38, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum