Wysłany: 2008-08-30, 14:32 Wypiszcie znane wam RPG
WAŻNE!!!
Zamierzam zrobić ankietę na temat najlepszego cRPG świata, ale jako że nie znam wszystkich, muszę was poprosić o wypisanie wszystkich wam znanych. Wypisujcie od myślników, nie piszcie które lubicie a których nie lubicie. Upewnijcie się, że gra nie została już przez kogoś wymieniona oraz czy to na pewno jest RPG. Możecie wypisywać czyste RPG (np. Baldur's Gate), RPG z elementami akcji (np. Gothic) strategie z elementami RPG (bardzo rozbudowanymi elementami np. Fallout Tactics). Nie wypisujcie gier, które jeszcze się nie miały premiery, ale po premierze możecie je już wypisać. Musicie pisać pełne tytuły (np. The Elder Scrolls IV: Oblivion, zamiast po prostu Oblivion). Każda gra musi być napisana osobno (np. Saga Gothic nie jest poprawne). Nie wypisujcie dodatków do gier, piszecie tylko podstawowe tytuły. Nie piszcie MMORPG, bo wiem, że WoW zdobędzie pierwsze miejsce na ankiecie. I jeszcze jedno: Hack&Slash to nie RPG (więc Diablo II nie wypisujecie). Jeszcze jedno jedno: nie piszcie czegoś typu "Ja znam takie" lub "Ja grałem w te RPG". Aha, właśnie mi sie przypomniało: piszecie tytuły w orginalnej wersji językowej, no chyba, że coś ma tytuł japoński, francuski, niemiecki itp.
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 6 razy Wiek: 14 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 404 Piwa: 59/59 Skąd: Puławy
Wysłany: 2008-08-30, 15:10
- Gothic 2 Noc Kruka
- Spellforce 2
- Fable - The Lost Chapters
- Diablo II
- Space Siege
- Dimensity
- Drakensang: The Dark Eye
- Final Fantasy Tactics A2: Grimoire of the Rift
- Final Fantasy XI: 2008 Edition
- Overlord
- Mass Effect
- SpellForce
- Final Fantasy
- Świątynia Pierwotnego Zła
A ty miałeś wypisywać wszystkie gry osobno, a na przykład Final Fantasy nie jest osobno!
Świątynia pierwotnego zła została już przeze mnie wypisana, i miało być w oryginalnym tytule!
Gucio777 napisał/a:
- Gothic 2 Noc Kruka
Mówiłem, żeby dodatków nie wypisywać!
Gucio777 napisał/a:
- Diablo II
Przeczytałeś pierwszego posta???
_________________ Ha! You'll never really know for sure till I try!
Podobna ankieta może już była, ale co to za ankieta, skoro jest tylko kilka opcji do wyboru? Musi być co najmniej 50 RPG, żeby każdy mógł wybrać swoją ulubioną i tą, którą lubi najmniej. A te wymagania to po to, żeby łatwiej było zebrać te wszystkie tytuły i wrzucić je na ankietę. Nie zamierzam siedzieć nad tym 5 godzin.
[ Dodano: 2008-08-31, 17:56 ]
A, i mógłbyś też wypisać twoje RPG, które znasz.
Zaproszone osoby: 13 Pomógł: 8 razy Wiek: 15 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 213 Piwa: 48/13 Skąd: Jesteś?
Wysłany: 2008-08-31, 17:29
Tylko wiesz masz jeden problem nie możesz ustawić ankiety z 50 odpowiedziami do wyboru, możesz tylko kilka odpowiedzi nie pamiętam ile dokładnie ale chyba coś koło 10.
Oj... to zrobi się tak: nie będzie ankiety, tylko będzie w pierwszym poście wypisane wszystkie możliwości, a pozostali będą pisać który lubią najbardziej i dlaczego. Potem bede odpowiednio zmieniał pierwszego posta.
A Seriami gier nie opłaca się dawać. Np. ja lubie gothica II, ale trójki już nienawidzę. Inni pewnie tez tak mają, tylko że z innymi grami. Zresztą jak można ocenić gothic 2 i 3 na raz, skoro to dwie zupełnie inne gry...
Dobra, wypisujcie dalej, mógłbym teoretycznie zajrzeć na gry-online i wypisać wszystkie RPG, ale za dużo z tym zachodu. A tutaj będą wszystkie gry znane przez forumowiczów i git!
Oj... to zrobi się tak: nie będzie ankiety, tylko będzie w pierwszym poście wypisane wszystkie możliwości, a pozostali będą pisać który lubią najbardziej i dlaczego. Potem bede odpowiednio zmieniał pierwszego posta.
A Seriami gier nie opłaca się dawać. Np. ja lubie gothica II, ale trójki już nienawidzę. Inni pewnie tez tak mają, tylko że z innymi grami. Zresztą jak można ocenić gothic 2 i 3 na raz, skoro to dwie zupełnie inne gry...
Dobra, wypisujcie dalej, mógłbym teoretycznie zajrzeć na gry-online i wypisać wszystkie RPG, ale za dużo z tym zachodu. A tutaj będą wszystkie gry znane przez forumowiczów i git!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum