Pomógł: 5 razy Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 118 Piwa: 7/1 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-01-10, 19:52 Ulubiony serial
Macie jakieś swoje ulubione seriale? :-) Dlaczego je lubicie?
Ja najbardziej lubię "Na wspólnej". I nie dlatego, że jest to jakiś fajny serial, ale po całym dniu pracy (szkoła/pozycjonowanie/programowanie) - wieczorkiem kładę się w łóżeczku i sobie oglądam. Całkiem fajna forma odpoczynku...
Nie ma to jak "Zagubieni". Już nie mogę się doczekać następnej części. Jestem ciekawy czy w końcu skończy się ten serial czy będzie trwał nadal. Podobno ma być do 2010 roku, ponieważ gdyby już się skończył to twórcy nie mogliby już na nim zarabiać. Coś słyszałem, że w następnej serii wszyscy co zginęli, mają znów powrócić do życia, ale pewny nie jestem. Może wy macie jakieś przecieki
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Michał
Wysłany: 2008-01-13, 15:08
Dużo TV nie oglądam, ale na Nianie i Fale Zbrodni prawie zawsze znajdę czas. Jest jeszcze na TVP 2 w środy o 19:40 zaraz tylko jaka nazwa S.O.S. dzieciom, czy coś takiego, więcej TV nie oglądam, chyba że jakieś wydarzenia narodowe ( sport )
Kiepscy, Lost jak było w TV a tak to filmy sie raczej oglada.
Nie lubie seriali-telenowel. Szkoda czasu. Są lepsze formy odpoczynku chociażby internet a w nim gracze.org
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum