Zaproszone osoby: 13 Pomógł: 8 razy Wiek: 15 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 213 Piwa: 48/13 Skąd: Jesteś?
Wysłany: 2008-08-17, 13:42 Test o forum
Postanowiłem zrobić test o forum który jest dostępny pod tym adresem http://graczeorg.funtest.pl/ proszę o podawanie nicków takich jak na forum i szczere odpowiedzi. Kto najlepiej rozwiąże ten test dostanie nagrode jak sobie ją sam kupi xD
Ale lipny test, nawet nie było opcji w jednym pytaniu, że moderatorów się **... nie lubi. Ale za to w pytaniu "czy podoba ci się nasz czat" zaznaczyłem odpowiedź d)
pisz sobie takie posty dalej, a bana dalej na czacie będziesz miał // Ocieks
_________________ Ha! You'll never really know for sure till I try!
Pomógł: 5 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 276 Piwa: 17/26 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-09-07, 21:29
Cytat:
Największy spamer na forum?
Gutek
Wysocki
Arthic
Nie jestem największym spamerem na forum.
Arthic i Gutek też nie...
W sumie zgadzam się z postem goku, pytanie ''Lubisz moderatorów tego forum'' jest bez sensu, tak samo ''Miło że nas lubisz:) A czy lubisz pisać sensowne posty?'', ''Którego moderatora najbardziej lubicie?'',
Fakt lipny ten test głupie pytania największy spamer na forum xD oczywiscie Gutek lub czy lubisz modów nie widziałem tam odpowiedzi nie , ale ogólnie test fajny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum