Dla mnie nawet 7650 jest kombajnem- ze wzgledu na symbiana. Kto nie wie co to jest niech nadrabia braki i nawraca się an właściwa scieżke^^
Symbianuś daje wielkie możliwości.
Dla mnie telefon bez symbiana to tylko telefon, a ja chce czegoś więcej
Teoretycznie z Symbkiem fajne rzeczy można robić, ale dla mnie za wolne telefony z Symbianem chociaż tych najnowszych nie widziałem, ale na pewno wolniejsze od zwykłych ;]
Ojj bys się zdziwil.. Moja nokia ma juz procka 220 mhz, 7650 miałą bodajże 104- więc miała prawo melić.. Ale te now ełądnie chodzą (poza n70, ktora ani nowa, ani szybka:P).
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Maj 2008 Posty: 97 Piwa: 30/6 Skąd: mam tyle talentu?
Wysłany: 2008-07-17, 21:49
Krzychuno napisał/a:
Jim, nie chce nic mowic, ale wole 10 razy moja kochana 6680.
Szybsza, wg mnie zgrabniejsza, niby symbek 8.0 a nie 8.1, niby 20 mb ramu a nie 32, ale jak moja 6680 szybko dziala w porownaniu z n70..?!
Hmm... N70 ma tylko jeden minus - włącza się kilka minut. Jednak jak już system wszystko załaduje, to śmiga... W każdym razie ja używam telefonu raczej do dzwonienia(nawet sms'y pisuję rzadko), czasem słuchania/grania. W żadnym z tych aspektów nie mam problemów jeśl idzie o szybkość.
_________________ Człowiek jest z natury dobry. Szkoda tylko,że natura jest zła...
A ja bylem dzisiaj w salonie nokii- widzialem n96. Jeszcze niedostepna w sprzedarzy, trzeba czekac..
Mi sie nadal marzy n91 lub n95 8gb.
Wiecozrem pewnie wrzuce zdjecie n96.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum