E to widzę śpiochy z was jak mam szkołę to chodzę między 00:00 a 01:00. A jak mam wolne od budy to różnie ale przeważnie grubo po 00:00 zdarza się często iż ok. 5rano.
U mnie rożnie bywa. Od kompa zwykle odchodzę po 22, spać koło 23- wyspać też się trzeba.
Okazjonalnie sie zostaje ciut dłużej.
Rzadko zdarza mi sie chodznie o 5 nad ranem w kinono, ale takie rpzypadki były. I beda. Wakacje idą.
Zazwyczaj chodzę spać późno(możecie to zobaczyć patrząc na to o której piszę posty na tym forum!) około 2-3, zdarzało się pójść spać o 5 a na drugi dzień do budy i wstać o szóstej
w dodatku na kacu gigancie ale to tylko po urodzinach
Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 594 Piwa: 66/21 Skąd: Out of Poland
Wysłany: 2008-05-31, 19:36
Niedawno nie spałem Grałem na kompie i nagle gdy wyszedłem patrze i jest 3:00 xP Potem poszedłem i zacząłem grać w GTA III na PS2 i jak znowu spojrzałem na zegar była 5:00 i nie było sensu iśc do łóżka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum