No to temat dla tych, którzy jeszcze chodzą do szkoły. Piszemy tutaj jaka jest, co nas w niej wkurza i takie tam. Ja na początek powiem ,że trochę mnie ostatnio wkurzają wszystkie dziewczyny w klasie, ogólnie mówiąc one trzymają się tylko w swoim towarzystwie, w swoim znaczy się chodzi o to, żeby śmiać się z byle czego nawet jeżeli nc w tym zabawnego nie ma. Po drugie już uwarzają, że mnie niel ubią... nie wiem dlaczewgo, może dlatego, że słucham metalu i ogólnie jestem dla nich jakaś ufo-inna. W ogóle to nie wiem jak mogą do mnie być aż tak uprzedzone, przecież one nawet ze mną nie gadały. Chłopaki są w miarę normalni, no bo oni nie śmieją się hahahaha, hehehehe, itd. jak usłyszą np. takie zdanie ,,nie zrobiłem lekcji, bo zapomniałm'' , zaczyna mnie to mocno wkurzać, bo jedna z nich miała naprawdę dobre oceny, 5 z histy, a kiedy pani się pyta kto miała to robi się czerwona i się śmieje dźwigając leciutko do góry paluszek, tak jakby się tego wstydziła, a ja mogę z dumą stwierdzić, że miałam 5. Wsydem jest nie przejść pierwszej klasy, bo właśnie w towrzystwie takim się aktualnie obracają, zmieniają swoje poglądy tyko dlatego, że ta dziewczyna co nie przeszła twierdzi, że jak ktoś ma 5 lub 4 to jest kujonem, narazie to tyle.
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 6 razy Wiek: 14 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 404 Piwa: 59/59 Skąd: Puławy
Wysłany: 2008-10-07, 13:55
W mojej klasie to są sami debile. xD Chodzę jedynie z cześcioma kolegami. Tak samo śmieją się z byle czego, oraz naśmiewają się z byle kogo. Można powiedzieć, że są 4 stada w naszej klasie. Nasza piątka, dziewczyny, Ci debile i takich trzech debilnych ludzików ^^ 23 jest na w klasie. Jedna indywidualne zajęcia, czyli 22 chodzi do szkoły
Moja klasa jest fajna. Prawie sami chłopcy, ale są grzeczniejsi niż dziewczyny. A i porozumiec się z nimi da xD Owszem, moja klasa idealna nie jest chociaż to może tak wyglądac. Niektóre dziewczyny mnie wkurzają ... A już jedna w baaardzo wysokim stopniu mnie wkurza. Jeśli chodzi o kujony itp itd. To w mojej klasie panuje zasada,że kujony to ci, którzy się uczą a zapominają potem, więc nie ma czegoś takiego "O kujon idzie !"
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 6 razy Wiek: 14 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 404 Piwa: 59/59 Skąd: Puławy
Wysłany: 2008-10-07, 17:23
Gucio777 napisał/a:
kuciem a inteligencją
Przeczytałem w tym miejscu "Guciem a inteligencją", ale nagle zdałem sprawę, że jest tu K nie wiem czemu, ale zawsze coś podobnego do mojego nicku przypomina mi mój nick ;p jakbyś tak napisał obraziłbym się XD
Moja klasa hmmm dużo dobrego o tych idiotach można powiedzieć (klasa 30 osób z tego 20 dziewczyn ) , klasa jest bardzo zżyta, ale można dostrzec czasami między ludźmi zgrzyty, z kolegami zawsze można iść coś poodwalać (taa zawsze postawią xD) a z dziewczynami pośmiać (ew. po podrywać ^^) co do kujoństwa - można by było parę takich ludzi znaleźć, ale to raczej jest wrodzona inteligencja(której mi brak), a nie siedzenie 30h/24h przy lekcjach.
Wysłany: 2008-10-07, 19:37
2/3 to dziewczyny w twojej klasie powiadasz ? Oj to sobie popodrywasz xD poodwalać coś z kolagami ? oj ja już to znam. niby spacer i zbieranie kasztanków, a tak na serio palenie pet za przystankiem ( ja się nie zaliczam i nie mam zamiaru ^^ ) kujoństwo ? kuć to można podkowę. Dobra nauka nie jest zła. Zresztą wiele ludzi uważa dobre oceny czy zachowanie jako kujoństwo, nie wiem czemu. Jakoś ja to odbieram jako "nauka na siłę". Chcemy być dobrzy, ale nam to nie wychodzi.
PS. Jeżeli podrywacie dziewczyny z waszej klasy, a one się dają, to na serio musisz mieć fajną klasę, u nas od razu jak chłopak złapie za ramię, to j*b z liścia ;p
Wysłany: 2008-10-07, 20:03
To u nas jest taka dziewczyna, że chłopcy próbują ją dotknąć, ale ona głupia nie jest xD wie co zrobić ^^ a w naszej szkole to zawsze coś się dzieje, no ale na serio mogli nas lepiej wymieszać ;(
O dobra jak już temat pety, to powiem, nie wiem jak można coś takiego w ogóle robić, niektórzy chyba nie zdają sobie z tego sprawy, że nie widomo kto wypalił tego papierosa i czy nie mógł być przy okazji chory, co do właśnie inteligencji, ja ją mam Nie chcę się chwalić, ale wystarczy, że trochę, o ile w ogóle posiedzę nad zeszytem lub książką i już wszystko rozumiem, a nie żebym wkuwała, bo raczej regułki się nie uczę tylko zawsze łatwiej własnymi słowami. Znów wrócę do pet, o ile jeszcze chodziłam do podstawówki to nawet trzecioklasiści palili pety za spożywczym lub w budkach na sportowcu. Ale no wiadomo, dzieci chcą pokazać, że są już dorosłymi, ale w bardzo głupi sposób. A teraz co do podrywania, w podtawówce chodziłam z pewną dziewczyną do jednej klasy, teraz ona chozi do innej, ale jaka ona była szmyrgnięta na punkcie chłopaków, ona co dwa tygodnie zmieniała ich, a raz się nawet zdarzyło, że strasznie się uściskała z pewnym chłopakiem i tuliła, tańcowała i takie tam, oczywiście pzy swoim chłopaku, a potem płakała, bo z nią zerwał, przepraszam bardzo, ale nie trzeba tańczyć z każdym kto cię o to poprosi. I ogónie moja teraźniejsza klasa jest o wiele lepsza od poprzedniej, bo w tamtej chłopaki chcieli zaistnieć, nie mieli pomysłu więc wyśmiewali się z wszystkiego, ten śmiech, jak ja to słszałam to mi się źle robiło, oni byli takimi dziećmi. Teraz są bardziej poważni i jedyne z czego się śmieją to naziska jakie my dziewczyny mamy, przekształcają je i podają do siebie.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Lip 2008 Posty: 173 Piwa: 4/13 Skąd: są dzieci
Wysłany: 2008-10-21, 14:53
MOja klasa w podstawowce to były zupełne świry i chciałbym do nich wrócić xD a moja w gimnazjum to jacyś tacy tez kretyni zaśw klasie jest u nas 18 dziewczyn i 9 chłopców
Moja klasa w podstawowce to była niezła paczka wszyscy dla siebie mili.Teraz w Gimnazjum jak na podzielili to normalnie z ludzi inteligentnych to ja i kilku kolegow większość dziewczyn. Ale są i tacy matoły że nie umieją nic ledwo czytają. Normalnie FOCH xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum