Tak nawiasem to Pein pisze się Pain (ból ). Dobra, teraz ja:
Awataru jak widać nie mam, nie chciało mi się robic swojego, a nie lubie, jak ktoś coś za mnie robi .
Sygnaturki też nie mam, bo nie chciało mi się niczego szukać, a sam przecież robił nie będę .
Ale za to mam podpis z anime Doragon Boru Zetto, wersji angielskiej, a dokładniej z filmu nr. 8 "The Legendary SSJ"
_________________ Ha! You'll never really know for sure till I try!
Jeśli tylko oglądasz, to nie wiesz nawet, że Pain jest leaderem akatsuki, i że jest jego aż siedmiu - w shippuudenie jeszcze tego nie ma, i w najbliższym czasie tego nie będzie, bo jest daleko za mangą, której rozdział 250 jest początkiem shippuudena, a jest 410 rozdziałów. Aha, skoro tylko oglądasz, to nie powinieneś nawet wiedzieć, jak on ma na imię - jedyne co związane z nim ukazało się w anime jest tylko jego hologram na zebraniach akatski. A i jeszcze jedno: mimo, iż jestem polakiem, wiem dokładnie o co chodzi, znam znaczenia wszystkich imion, w końcu to nie sztuka nauczyć się japońskiego.
_________________ Ha! You'll never really know for sure till I try!
Avatar: z tego co wiem to oko głównego bohatera w anime ''bleach"
Nick: taki nick mi brat wpisał jak w "herosy 3" graliśmy
Podpis: bodajże cytat z filmu "Tropiciel"
_________________ -W naszych sercach walczą dwa wilki. Wilk nienawiści i wilk miłości. -Który wygrywa? -Ten którego lepiej karmisz.
Avatar: Smoczki! Lubię Smoki! A ten mi się spodobał!
Podpis: "Liryka Chodnika" Poprostu chodnika (:
Nick: Oglądałem kiedyś kreskówkę "Piesek Leszek" na 4funTV i tak jakoś pobajerowałem i wyszło Lesek, do dziś używam wszędzie tego nicku.
Tytuł: Legendarny gracz, nawiązanie do tematyki forum (:
Wybrałem swój nick, ponieważ, zauważywszy go gdzieś w necie, polubiłem go.
Mój tytuł to imię największego z bogów świata Dungeons and Dragons. Nie zajmuje się on sprawami śmiertelników, dba jednak o to, by słabsi bogowie odpowiednio wypełniali swoje obowiązki.
Podpis sformułowałem na szybko, ale podoba mi się. Hekatoncheir to najpotężniejszy potwór w świecie D&D.
Awataru nie mam, ponieważ Ao nie posiada swojego symbolu. Gdybym lubił np. Torma, to moim awatarem byłaby prawa, metalowa rękawica skierowana do góry z wnętrzem dłoni ku przodowi, ale jako że lubię Ao, nie mam awatara. Mógłbym teoretycznie wziąć symbol Kossutha, ale w ostatniej chwili sie rozmyśliłem.
Co do sygnatury: patrz wyżej.
_________________ Gumisie wariują, po lesie szarżują
Moją nazwe wybrałem z powodu jej braku w Internecie co pozwala mi na rejestracje dosłownie wszędzie. Avatar - jestem fanem gier Blizzarda, w szczególności serii Warcraft, a ponieważ bawie się Edytorem Map w Warcrafcie III to mój avatar jest właśnie z tej części serii
Oba podpisy (pod nickiem, pod postem)
Przede wszystkim w grze chodzi o dobrą zabawe, aby tak było musimy uważać także na siebie, nie można przezywać czyiś rodziców za to, że ktoś strzelił nam heada ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum