Nick: Bo tak mnie nazwał kumpel kiedy zrobiłem pożar w lesie (przypadkowooo)
I jestem Mac Abra.
Avek: Kocham garfielda i pookiego, zawsze był ze mną i zawsze bedzie (bez skojarzeń)
Sygna: Tam jest moje zdjecie ten niebieski wielkogłowy programista, co ma palce jak turbo zap**rdalajki ^_^
PS: Przepraszam za kolejne przekleństwo, ale akurat tutaj pasowało, i musiałem to napisać
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 6 razy Wiek: 14 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 404 Piwa: 59/59 Skąd: Puławy
Wysłany: 2008-07-20, 18:20
Mój profil się nieco zmienił.
Avatar - Gaara z pustyni, a dokładniej wojownik Ninja z serialu Anime "Naruto", ma potężną moc jaką jest piasek o zapachu krwi, jest jednym z moich najulubieńszych postaci.
Sygna - Naruto wyglądający z części "Naruto" jaką jest Shippuuden, który obecnie nie jest jeszcze emitowany, ale już wkrótce będzie. I tak nie mam Jetixa
Nick: Mac Abra, lecz teraz zawsze używam "D!oN"
Avatar: To dziewczynka z horroru, jakiegoś tam, ale wg.mnie jest mroczna.
Sygna: robiona przez Trixmena, też został umieszczony obrazek dziewczynki z rozciętą twarzą. Pojawił się też mój nick a w lewym dolnym kącie sygny. Ogólnie mi sie podoba.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Maj 2008 Posty: 97 Piwa: 30/6 Skąd: mam tyle talentu?
Wysłany: 2008-07-21, 14:38
Nick : Kiedyś oglądałem bajkę poświęconej wielkiej dżdżownicy super-bohaterze o podobnym imieniu. Zawsze chciałem być super-bohaterem, więc sobie sprawiłem super-bohaterski pseudonim !
Avatar : Komiksowa postać, która się uśmiecha lecz bardziej ironicznie niż szczerze... Coś jak ja.
Sygna : Moja złota myśl. Mówi o tym, że inteligencja jest w życiu najważniejsza, gdyby ktoś nie zrozumiał ;-).
_________________ Człowiek jest z natury dobry. Szkoda tylko,że natura jest zła...
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 6 razy Wiek: 14 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 404 Piwa: 59/59 Skąd: Puławy
Wysłany: 2008-08-01, 12:12
Nick: Gucio777 - lubię cyferki w moim nicku, a Gucio to moje pseudo ( przezwisko ) więc dałem takie
Avatar: Gaara z pustyni, jedna z moich najulubieńszych postaci w Naruto
Sygna: A o taka sobie, z Naruto Shippuuden
Widze ze tylko ja tu jestem wierny swoim ze tka powiem defincjom od czasów początku mojego pobytu na forum. Ciagle mam ten sam avek, ciagle mysle, ze musze go zmienic, ciegle mi sie nie chce, ciagle nie mama czacu, ciaglle nie wpadlem na pomys zeby napisać do Trixa PW z mała prośbą No a tak ,to co sie zmienielo? Sygna chyba (iście moderacyjna) i wpisałem dwie ulubione gry. To tyle. Może kiedys sie w sobie zbiore i zrobie porządek Tj nowy porządek w swoim profilu.
Nick: Kiedyś jak do jakiegoś tam, teraz nie pamiętam, może Tesco, ale w każdym razie, poprostu jak jechałam tak mi się pomyślało, Tadeusz i sowa, chyba przypomniała mi się legenda o Warsie i Sawie, ale potem go tak właśnie pozmieniałam i zamiast ,,w'' dałam ,,v'', żeby było oryginalniej
Avatar: Avatar z Anime, tytułu nie znam, bo poprostu chciałam sobie zrobić jakiś fajny avatar z anime i tyle.
Sygna: Cytat z książki ,,Władca Pierścieni'', jak ktoś czytał lub oglądał film to wie, że to Tom Bombadil to śpiewał czy mówił, i tyle, lubię poprostu fantastykę, a właśnie najczęściej czytając, wtedy mogę sobie wszystko sama wyobrazić, chociaż telewizja jezt troszeczkę lepsza (hmm... ale przy książkach i filmach zasypiam).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum