tej vasyl, niech zgadnę ty lubisz polski hip-hop i w realu używasz ku**** jako przecinek, ale ja wolę nu-metal od metalu, więc tak napisałem, metal przy okazji, ale nie chciało mi się wszystkich wymieniać.
_________________ Gracz jest jak ćpun, gdy zacznie, nie może się uwolnić od wirtualnego świata do reala
Vasyl, najpier wypisz to, czego Ty słuchasz, a potem żartuj sobie z innych...
TA muzyka której my słuchamy ma sens.. Coś wyraża. I o to chodzi, pozatym jestr fajna:P
no i Krzychunio ma rację, albo wiesz co, w ogóle się nie naśmiewaj, nawet po napisaniu tego, czego ty "słuchasz". A co widać z twojego Avataru, to słuchasz Rap'u, pewnie peja albo inny mada fa**
_________________ Gracz jest jak ćpun, gdy zacznie, nie może się uwolnić od wirtualnego świata do reala
W związku z tym, że zawiązuje się powoli kłótnia, to może powiem czego ja słucham. A słucham "Disco Polo". Ludzie takich fanów jak ja nazywają wieśniakami, a przecież chyba każdy kiedyś słyszał ten nurt przynajmniej na weselu. Mimo, że tak się dzieje ja i tak nadal jestem za tą muzyką :-D
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Heh> no to masz wyrafinowany gust, nie żebym z ciebie żartował, nawet ta muza jest spoko, tylko wiesz, każdy może słuchać tego czego chce, lub mu sie podoba...
Nie nazywałbym tego kłotnią. Po prostu nie lubie gdy ktoś nie szanuje poglądów innych.
A na temat disco polo i tych innych to lepiej żebym się nie wypowiadał:)
Ja pier... nawet se zażartowac nie można
Jeżeli chodzi o moje gusta muzyczne to trafiliście prawie bezbłędnie , disco polo też lubie sobie posłuchac (szczegulnie po pijaku)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum