Wysłany: 2008-07-16, 16:50 Gdzie jedziecie/byliście na wakacjach?
Witam. Musicie podać nazwę miejscowości opis(min. 10 znaków) związany z nią.
Przykład i tam gdzie ja byłem:Byłem w Mielnie, miałem 500 m do morza a poza tym były fajne kolejki i Wyrzutnia.
Piszcie!
Byłem w Angli, niedaleko Londynu, w Londynie byłem również, w sierpniu jadę do Hiszpanii, Lloret de Mar, pierwsza grafika w googlach, jak kogoś interesuje.
Pod koniec Lipca jadę w tatry (24 lipca - 3 sierpnia) potem wracam na 3 dni do domu i jadę na tydzień do Dubaju (starszy tam pracuje), ale raczej będę miał tam internet.
Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 594 Piwa: 66/21 Skąd: Out of Poland
Wysłany: 2008-09-18, 16:29
Ostatnio wybrałem się do Chorwacji gdzie musiałem tłuc się z UK przez całą Europe. Mimo iż wszystko było drogie a warunki takie se to wybraliśmy się do Włoch gdzie nie było daleko Było tam perfekcyjnie ale w nocy była ulewa wielka bardzo + burza więc skończyło się na odwiedzaniu rodziny w Polsce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum