Ja.. Mnie nie obchodzi kto jak wyglda, naprawde.. bvardziej interesują mnie wasze posty.. Tyle. I nie proście więcej.. Może kiedys wrzuce, ale będzie to moja decyzja.
Dobra, bo oceniacie JT a żaden z Was nie dał linka do swojej fotki... A na pewno macie na tym dziwnym portalu konto, przynajmniej jeden z Was:P
Dla mnie fotka.pl i wsyzstkie inne tego typu projekty sa po prostu chore... Zapewne dobry tenserwis jest , żeby się dowartościować, każdy tam ma srednią ponad 9.0 chyba..
Hmm... ja mam konto na epulsie i fotce i nie robię tego żeby się dowartościować, na epulsie mam dłużej, a na fotce krótko i nie mam tam średniej 9.0, w ogóle nie mam Hehe, chyba wszyscy wolą oceniać profile pustycha plastików, ale mniejsza z tym. Narazie zdjęć nie dam żadnych, a tamte wykasowałam, bo koniec z głupimi machami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum