Wysłany: 2008-07-16, 08:08
z więc wyjazd do USA, pójście na meczyk NBA (Cavaliers-Lakers, Celtics-Cavaliers, Orlando-Boston), hmm jakiś koncert The Game'a,50 tysięcy na jakiś dom dziecka. oczywiście samochód: bentley, remont meiszkania i tyle wystarczy
Za milion to byś nie kupił nawet praw autorskich do Windowsa 95, a co dopiero całego Microsofta! Microsoft zapłacił Rockstarowi 40 milionów, żeby GTA 4 wyszło tylko na Xboxa 360!
A ja bym wyjechał do Anglii, zbudował jakąś firmę, np. coś typu Era i zbierał kasę na schron przeciwatomowy typu krypta 13 z Fallouta żeby przeżyć wojnę atomową w latach 2050 - 2100.
_________________ Ha! You'll never really know for sure till I try!
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 6 razy Wiek: 14 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 404 Piwa: 59/59 Skąd: Puławy
Wysłany: 2008-10-25, 11:01
Dobra, teraz to na poważnie. Oddałbym jakąś sumę na rzeczy harytatywne, oraz swoją jakąś kwotę przeznaczył na części do komputera, bądź kupił sobie X360, ewentualnie rozdałbym też rodzinie pieniądze
Pomógł: 1 raz Wiek: 13 Dołączył: 01 Sie 2008 Posty: 58 Piwa: 5/6 Skąd: Olkusz
Wysłany: 2008-10-25, 14:57
Ja bym kupił wymarzony sprzęt (nie mam wygórowanych wymagań no może poza płytą główną )
IC2D 4600 2,4 ghz
GF 8xxx lub 9xxx
RAM KINGSTON 4*2GB
Płyta główna ASUS RAMPAGE FORMULA IX48
Mysz Razer DeathAdder
Klawiatura Razer Lycosa
Potem kupił bym sobie Shelby GT500, domek na Karaibach. A resztę dałbym rodzicom
milion to za mało, za 100 miliardów kupił bym sobie jakiś mały kraj (może Rosję?)
a ja USA i Polskę i całość bym ochrzcił Królestwo Polskie a ja bym się mianował Królem Jakubem Wielkim zjednoczycielem
a na chwile obecną jak bym wygrał milion to bym dalej słał totki aż bym wygrał drugi milion i tak aż uzbieram niebagatelną sumę pieniędzy, otworzył bym bank tak żeby cały świat był zależny odemnie. hihi
(ale ja jestem mądry xD)
Wysłany: 2008-10-28, 19:10
Najpierw zchomikowałbym gdzieś tyle kasy, ile w przyszłości (Jak skończę studia [Najpierw muszę zacząć ]) potrzeba na otworzenie studia informatyczno-graficznego (Coś jak Peoples Can Fly ). A z reszty wynająłbym zabójcę, co by to zabił Masaru Ibuka i go zakopał, potem wynająłbym grabaża żeby mi odkopał jego ciało, zabiłbym go drugi raz i ponownie zakopał ^^ Niecierpię tego człowieka za to co zrobił z PSP ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum