Wysłany: 2008-05-24, 17:29 Co sądzicie o rowerku z nagłośnieniem?
Wiele razy jadąc na swoim rowerku z I komunii wydawało mi się często, że coś za cicho i nudno jest. Dlatego po długich namysłach postanowiłem zamontować nagłośnienie do swojej maszyny. Po tygodniu można uznać ten projekt za skończony, chociaż inaczej go sobie wyobrażałem (za dużo kabli, trochę niestabilne, zajmuje dużo miejsca itd.). Myślę, że dało by się to usprawnić jakoś, może macie jakieś pomysły?
Obraz 0045.jpg
Plik ściągnięto 39 raz(y) 79,12 KB
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Pomógł: 5 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 276 Piwa: 17/26 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-08-26, 20:21
Damka, ale to szczegół
Zamontuj sobie jeszcze zamiast siodełka jakiś taki wielki fotel, zamiast pedałów takie klapki co z lewej strony widać, kierownicę taką wielką jak ta w starych warszawskich autobusach, koła jakieś grube, tarczówki, i zrób z tego najlepiej "Wóz Drzymały"
Damka bo 10 lat temu nie rozróżniali takich rzeczy za bardzo, a co do kontynuacji projektu, to pracuję mad przetwornicą, by słychać mnie było na kilka kilometrów. Niestety narazie zamiast 6v na 12v zamienia mi 6v na 3v i muszę to dopracować
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum