Skończmy ten temat z piwe
Może ktoś pije coś innego? Ta akurat!
_________________ 5 przykazań forumowych
Szanuj moda swego
Pamiętaj aby w wyykend właźic na forum
Nie spamuj
Nie bądź dzieckiem neo
Nie zakładaj głupich tematów
Ano wyobraź sbie, ze kazdy czlowiek-niealkoholik pija przynajmniej szklanke herbaty, kawy, napoju czy tam mineralki dziennie...
Alkohol to nie tylko odloty kolego..
yyyyyyyyy. Wiem bo mamie mojej obiecałem że pijakiem nie będe
Powiedziała że jak tak to da mi kasę na gazęte o grach komputerowych jak będe starszy. Może o cherbacie trochę pogadajmy bo spam się robi
Ja lubię sage owocową.
Szanuj moda swego
Nie spamuj
Nie bądź dzieckiem neo
Ja bardzo przepadam za herbatami różnego typu, zwłaszcza owocowymi . Kawa parzona też niczego sobie. Ostatnio zasmakowało mi piwo (ciemne rox ), a od zawsze koktajle owocowe ^^
_________________ "Hańba mu, hańba i wstyd pieśniom jego..!"
Masz 18 lat i tylko jedno? Więc jednak niema tak dużo pijaków jak myślałem a jakie piwa najbardziej lubicię?
Szanuj moda swego
Nie spamuj
Nie bądź dzieckiem neo
Szanuj moda swego
Nie spamuj
Nie bądź dzieckiem neo
Widzę, że Rafaldinios coś dzisiaj nie w humorze (wnioskuję po innych dzisiejszych jego postach). Kac?
Czy fakt ukończenia 18 roku zycia oznacza, że zyskuje się rangę pijaka?
_________________ "Hańba mu, hańba i wstyd pieśniom jego..!"
Nie mam 18 lat, ale jak jest okazja to czemu nie..? oczywiście do pewnych granic.. I czy jestem pijakiem? Czy ty rafaldinios w ogole wiesz na czym polega alkoholizm..?
A wracając do tematu: kawy w ogole nie pije, nie pilem, i nie mam takiego zamiaru:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum