Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Maj 2008 Posty: 97 Piwa: 30/6 Skąd: mam tyle talentu?
Wysłany: 2008-07-10, 20:57
Krzychuno napisał/a:
Jak juz sie czyje ze wiecej nie wejdzie to si enie pije i tyle, a nie zehby na stól dawac...
Dokładnie... Poza tym można wypić piwko, dwa piwka, trzy piwka... ale trzeba wiedzieć kiedy powiedzieć ''stop'',żeby dobrej zabawy nie zmienić w toaleta-party ;-).
_________________ Człowiek jest z natury dobry. Szkoda tylko,że natura jest zła...
tak zgadzam się trzeba wiedzieć ile można wypić, nie raz widziałem takich bohaterów co chlali a potem zygali!! Nie to co ja, ja tam mam twardą głowę: Przechlałem wszystkich kolegów z klasy, szwagra, kuzynów, brata, kolegów brata, wuja i sąsiada. Tylko trochę głupio że zawsze muszę sprzątać po imprezach, bo inni nie są w stanie
Pije oczywiście: wodę mineralną, wodę "ognistą" też czasami jak jest okazja
_________________ 5 przykazań forumowych
Szanuj moda swego
Pamiętaj aby w wyykend właźic na forum
Nie spamuj
Nie bądź dzieckiem neo
Nie zakładaj głupich tematów
yyyyyyyyyyyy. Ja piłem picolo tylko raz. Jak miałem 5 lat. Na swoim zdjeciu w albumie widziałem że jak miałem trzy lata ledwo przechylałem putelke od szampana (prawdziwego) i piłem przez jakieś dwie sekundy. To były czasy.
Szanuj moda swego
Nie spamuj
Nie bądź dzieckiem neo
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Maj 2008 Posty: 97 Piwa: 30/6 Skąd: mam tyle talentu?
Wysłany: 2008-07-11, 18:05
Rafaldinios napisał/a:
jak miałem trzy lata ledwo przechylałem putelke od szampana (prawdziwego) i piłem przez jakieś dwie sekundy.
Widzę, że niektórzy traktują picie jako jakiś przywilej. Trzymanie w ręku alkoholu nie jest równoznaczne ze zdobyciem artefaktu . Musicie pamiętać, że wszystko ma swoje złe strony... Alkohol np uzależnia .
_________________ Człowiek jest z natury dobry. Szkoda tylko,że natura jest zła...
yyyyyyyyyyyy. Ja piłem picolo tylko raz. Jak miałem 5 lat. Na swoim zdjeciu w albumie widziałem że jak miałem trzy lata ledwo przechylałem putelke od szampana (prawdziwego) i piłem przez jakieś dwie sekundy. To były czasy.
Ojaaa, piłeś szampana! 2 sekundy! Jak byłeś malutki! Ale mastah mogę cię dotknąć?
A zamiast mleka i gerbera chlałeś wódę i zagryzałeś ogórem kiszonym
_________________ Zapraszam Cię Gość na moje forum - 4Gaming.pl
U nas jest tylko jeden taki człowiek co poświecił życie dla alkoholu. Ale słabą głowe trohę ma.
Szanuj moda swego
Nie spamuj
Nie bądź dzieckiem neo
Ja tam alkoholu prawie nigdy nie pije ostatni raz kiedy wypiłem coś alkoholowego to był sylwester albo urodziny siostry w marcu nie pamiętam za dobrze tego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum