Wysłany: 2008-09-12, 16:09 Z punktu widzenia zabójcy...
To jest moje pierwsze opowiadanie mam nadzieje że ocenicie je szczerze.
Siedziałam na trawie a obok leżał on. Powoli ściekała mu krew z ran na ciele. Dlaczego to zrobiłam ? Sama nie wiem po prostu...(zamilkłam). Mrok nocy przyprawiał mnie o dreszcze a widok zwłok mężczyzny przyprawiał o łzy. W oczach widziałam jego mine tajemniczą a z drugiej strony miała coś w sobie z zaskoczenia lub zawiedzenia. Sama nie wiem jak to opisać... W rękach trzymałam jeszcze zakrwawiony nóż. Przez chwile myślałam o samobójstwie. Wiedziałam że jeżeli tego nie zrobie dopadną mnie i spędzę całe życie w ciasnej celi. Odłożyłam nóż i szukałam w torebce długopisu i jakiegoś notesu. - Jest ! - krzyknełam powoli zabierając się do pisania. Chciałam wylać z siebie wszystkie myśli jeszcze przed zadaniem ostatecznego ciosu. Powoli usłyszałam krzyki ludzi. Wcale sie nimi nie przejmowałam. W oddali słychać było już ryk syren. Po chwili usłyszałam głos osoby znajomej i pytanie na które nadal nie znam odpowiedzi: " Dlaczego to zrobiłaś ?! Jak mogłaś ?!" Po tych słowach wziełam w ręce nóż i wbiłam go sobie w brzuch. Padłam na ziemię a krąg ludzi obkrążył mnie w zadziwiająco szybkim czasie. List wypadł mi z rąk. To był już koniec nie doczekałam już nawet przyjazdu policji lecz nie żałowałam tego.
Mam nadzieję że choć troche się wam to spodoba. W razie jakich kolwiek błedów ortograficznych prosze o informowanie mnie o nich.
Ostatnio zmieniony przez Karolina912 2008-09-12, 17:48, w całości zmieniany 2 razy
Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 594 Piwa: 66/21 Skąd: Out of Poland
Wysłany: 2008-09-12, 16:12
Krótki art ale jednak mi się podoba. Najbardziej pierwszą część czyli od początku do czasu ujawnienia kolejnych osób. Mam nadzieję że następnym razem napiszesz troszkę dłuższego arta
Art podoba mi się:
- Masz talent, pisz
- Jak na pierwszy art....
- Wiele błędów: przecinki, logika, i zdania są źle poukładane.
"Powoli usłyszałam krzyki ludzi" Nie rozumiem
"pierwszcze" Takie błędy nie powiny się pojawiać
"obkrążył" a mnie poukąsiło kilkasto komaropotworów...nie no żarcik.
"Powoli ściekała mu krew z ran na ciele" Mhm...
I inne...
Trzy sposoby na unikanie błędów:
- Sprawdź sobie przed umieszczeniem posta poprawność językową
- Firefox
- Open Ofice
Ja używam tego ostatniego.
Czekam na kolejne kryminałki.
Aha, za krótko! Zdecydowanie!
wiem wiem zapomniałam o zainstalowaniu office na kompie xD po formacie
a i art był owiele dłuższy ale niektóre zdania wyrzuciłam bo najpierw pisałam na kartce a później okazało się że tylko sam fakt zabicia tego gościa został xD i wybaczcie ale nie umiem za bardzo powiązywać gier z opowiadaniami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum