Zapraszamy na stronę http://hx-team.info/! Znajdziesz tam wiele ciekawych artykułów, porad i innych informacji dotyczących hackingu!
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
III wojna światowa (Part III)
Autor Wiadomość
Ocieks 
pr0 mod

Piwa: 66/21
Wysłany: 2008-09-13, 14:04   III wojna światowa (Part III)

Na zewnątrz w głównym kraju dowodzenia arsenałem afrykańskim właśnie panowały ćwiczenia armii, czarne chmury na niebie były jakby znakiem że armia rosyjsko-europejsko-amerykańskia (tzw. Armia R.E.A) jest gotowa by uderzyć. A tuż pod nimi w centrum dowodzenia, w sali w której dwóch powołanych moderatorów którzy chronić mają afrykańskiego skarbu, czyli afrykańskiej strony internetowej africaforever.af przed spamem REA'skich informatyków. Przeprowadzali właśnie ćwiczenia
- Wszystkie niepotrzebne tematy są w koszu - nadawał krzychu
- Doskonale, sprawdż za ile planowana jest rejestracja pierwszych rosyjskich spamerów - odparłem
- Szacowany czas : 45 minut i 25 sekund, sir
- Okej, będziemy gotowi

Tymczasem w bazie Armii REA

- Drodzy przyjaciele - jeden z przewodniczących właśnie wymawiał swoją przemowę
- Przez wiele lat afryka była uznawana za biedny kontynent na którym ludzie umierają z powodu braku prosty leków, okazało się że wcale tak nie jest, i że te szczury... - przerwał mu członek rady
- Sir... spokojnie
- Ah, tak, tak racja - odpowiedział i wrócił do przemowy
- I że ukrywali ich wielki arsenał (czołgi, myśliwce oraz wielką rozbudowaną technologie) po to aby zaatakować nas kiedyś gdy nie będziemy się tego spodziewać. Ale my się nie damy !! Będziemy walczyć. Dzisiaj amerykańskie F16 wylecą nad strefe AA1F czyli strefe począwszy od Algieri po Czad. I tam zbombardują miasta, wsie jako znak że jesteśmy blisko. Następnie rosyjskie czołgi które wyjadą z wschodniej strony egiptu będą starały się dojechać do centrum Sudanu gdzie rozbudują naszą baze. Potem... potem zaczniemy wojne - skończył a wszyscy wydali radosne okrzyki na znak że plan się im podoba lecz dodał jeszcze
- A żeby ich osłabić, podczas tego nasi informatycy zaatakują ich z najgorszej strony ! Zaspamują africaforever.af - powiedział stanowczym tonem przewodniczącym i gdy podziękował wszyscy się rozeszli.

Spowrotem w Rep. Konga

- Yhm... Ocieks - krzychu zdziwionym tonem zapytał się mnie
- Tak ? - spytałem się go
- Czy widziałeś nowego użytkownika na africaforever.af z nickiem "youafricansbastardsrussiaisgoingtokillyou" ? - tym samym tonem spytał się Krzychu
I wtedy serce zaczeło mi bić, właśnie zarejestrował się pierwszy rosyjski informatyk którego celem było wypuszczenie spamerskiego bota.
- A to dziwne, Teraz najnowszym użytkownikiem jest "holyshithowdidigethere" - zawiadomił mnie Krzychu
Wtedy spojrzałem na swój monitor, lecz najnowszym użytkownikiem nie był użytkownik o którym wspomniał Krzychu tylko zupełnie inny. Byłem prawie że blady.
Wybiegłem z pokoju i biegnąc w strone ekipy, krzyczałem :
- Zaczynają atakować !
W tym momencie wojsko oraz cała afryka patrzyła się dokładnie na północ gdzie zachwilę miały zaatakować amerykańskie śmigłowce a potem rosyjskie czołgi z Egiptu.
Wojsko przygotowało minimum dziesięć rakiet samonaprowadzających w prawie każdym kraju afrykańskim by być gotowym walczyć o swój teren.

Tymczasem w pokoju w którym ja i krzychu zaczynaliśmy bitwe ze spamerami, na naszych monitorach widniało ponad sto nowych odpowiedzi w zaledwie minute.
- Przygotuj sie do uruchomienia programu AntySpam 1.0, usuń posty w dziale Rozrywka - wydałem rozkaz Krzychowi
- Tak jest - odpowiedział
- Potem usuń zbędne konta, ja zajmę się spamem w działach od pierwszego do trzynastego. Do roboty ! - znów wydałem rozkaz i zaczeliśmy twardą walke ze spamerami. Ci nie dawali za wyrganą, co kilka sekund można było zauważyć nowego spamera, co chwile na stronie napisanych było sto do dwustu nowych odpowiedzi. Mimo tego pracowaliśmy szybko i nie poddawaliśmy się. Jednak wiedzieliśmy że nie tylko my tutaj walczymy. Tuż nad nami armia afrykańska i Zairska czekająca na śmigłowce i czołgi. Walczyli wszyscy, ci którzy nigdy nie trzymali broni, musieli teraz walczyć za swój kontynent. Duże jednostki stały prawie w każdym kraju gdzie każdy żołnierz to doświadczona osoba której celem jest nie zginąć.
- Coś nadlatuje - jeden żołnierz w głównej jednostce Zairskiej krzyknął na znak że amerykańskie śmigłowce nadlatują.
- Wystrzelić rakiety - Generał wydał rozkaz.
I w tym momencie na niebie pojawiły się trzy śmigłowce lecące obok siebie z amerykańskimi flagami. Rakiety zostały wystrzelone tworząc za sobą duży pył i zestrzeliwując jeden śmigłowiec. Armia ruszyła do ataku na nadjeżdzające czołgi, rakiety latały w powietrzu jak piłki a bombe można było spotakać na każdym metrze.
To była czysta wojna.

Tymczasem w centrum dowodzenia Moderatorów.

- Ocieks nie damy im rady są za szybcy - powiedział Krzychu
- Wiem, logują się za szybko. - Odparłem
- Musimy znaleść jakąś specjalną broń - zaproponował krzychu
Wtedy na chwilę przestałem walczyć ze spamerami (powiedzmy że byłem offline na chwile) bo do głowy przyszedł mi wspaniały pomysł który był chyba jedyną bronią.
- Już chyba wiem co zrobimy, lecz nie mamy dużo czasu - odparłem mrużąc oczy.

A już w 4'tej części :
Krzychu i Ocieks będa starali się przedostać do Europy podczas wielkiej wojny panującej w Afryce. Będa musieli wejsc w posiadanie... a to w następnej części !! Nie przegap
Postaw piwo autorowi tego posta

Wyświetl szczegóły
Gucio777 
Gatsuga xD

Zaproszone osoby: 1
Piwa: 59/59
Wysłany: 2008-09-13, 14:19   

Piwo :P Bardzo fajny art, dużo akcji, ładny styl, wszystko co źle napisałeś w poprzednich częściach poprawiłeś, wydawało mi się przez chwilę, jakbym czytał książkę :P postarałeś sie :mrgreen: fajny art ;)

Odpowiedz do tematu