Zapraszamy na stronę http://hx-team.info/! Znajdziesz tam wiele ciekawych artykułów, porad i innych informacji dotyczących hackingu!
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Dzień z życia Czitera Counter Strike
Autor Wiadomość
Ocieks 
pr0 mod

Piwa: 66/21
Wysłany: 2008-09-14, 20:15   Dzień z życia Czitera Counter Strike

Może ktoś jeszcze pamięta pierwsze arty na forum które właśnie tak wyglądały. Postanowiłem jednego napisać w przerwie pisania ostatniej część WŚ3 :) Miłego czytania

5:00
- Nasz Cziter budzi się wcześniej aby móc jeszcze poczitować na serwerach. Odpala pieca, włącza WH oraz AIM'a i wbija na pierwszy lepszy serwer lecz patrzy - nikogo nie ma. Wściekły rzuca klawiaturą o podłogę a ta traci Backspace, 9, E,N,O, num lock i Tab (tabem sprawdzasz staty) więc ten myśli "hmm... będę musiał kupić nową po szkole" zakrada się do pokoju rodziców i kradnie mamie dwie dyszki. Zmęczony wraca do łóżka

7:59 - Budzi się i patrząc na zegarek krzyczy na cały dom słowo które uznane jest za wulgarne. Ubiera swój mundur i biegnie do szkoły do której normalnie ma z 15min.

8:20 - Spóźniony dostaje uwagę do dzienniczka. Ten jednak cwany próbuje zmienić IP dzienniczka żeby ją usunąć więc pisze na ostatniej stronie "01.1,48,987,04.64 change" potem patrzy na stronę z uwagami a ta dalej tam siedzi. Cziter się poddaje

10:00 - Dłuższa przerwa. Biegnie do domu bo może zdąży jeszcze kogoś wkurzyć an serwerach. Jest w połowie drogi a tu dzwonek myśli sobie "a troszkę się spóźnie" i wbija do chaty. Słyszy że mam odkurza w salonie to ten podkrada się do pokoju żeby nie wiedziała że jest w domu. Odpala pieca, bierze pierwszy lepszy serwer z włączonym WH i AIM'em. Zaczyna grać i po 20sek. ma statystyki 150zabitych 0dedów. Nagle stara wchodzi do pokoju i krzyczy "gó***arzu co ty robisz ? powinieneś być w szkole ! ale już mi do niej zapi...." no to ten wyłącza pieca i biegnie do budy

11:00 - Przychodzi do budy na ostatnią lekcje a nauczycielka daje mu uwagę (drugą) za to że uciekł z budy i że nie było go na matmie. Ten załamany siada na (Ładnie się wyrażam) i martwi się żeby mu stara nie dała szlabanu na cs-a.

14:25 - Koniec budy. Cziter biegnie z plecakiem w łapach do domu żeby jak najszybciej zagrać w cs-a. Jest w domu ! Odpala pieca wchodzi na serwer lecz tu wiadomośc " Ju haf bin band". Ten wkurzony grzebie w plikach neostardy i już ma nowe IP. Zaczyna czitować na serwerze

15:30 - Na serwerze włączają mapkę awp a ten nie umie się snajperką obsługiwać a jego AIM bot nie ma wgranego zooma do snajperki. Ten na poczekaniu grzebie w plikach i dodaje tam linkicje "sniper_zoom (1.00 =><=8.00)_accept" zapisuje i śmiga na czitach po awp.

22:00 - Budzi się przed kompem patrzy że strasznie póżno zasnął a na serwie włączyli sXe Injected :] Nie ma zrobionych lekcji ani się nie spakował do szkoły. Wyłącza pieca ... "ale może jeszcze pyknę paryyjkę ?" myśli i jednak gra dalej na czitach.

0:00 - Pograł już a lekcje dalej nie zrobione a on nie umyty, nic nie zjadł. Idzie spać w ubraniu a budzik nastawia na piątą nad ranem. Śpi i myśli sobie "to dopiero był udany dzień"
Postaw piwo autorowi tego posta

wysocki 
Wielorangomator

Piwa: 17/26
Wysłany: 2008-09-14, 20:18   

Hehe, fajny krótki, śmieszny arcik
10/10

Skimmer 
wielki

Piwa: 25/9
Wysłany: 2008-09-14, 21:51   

Ocieks napisał/a:
Może ktoś jeszcze pamięta pierwsze arty na forum które właśnie tak wyglądały.

ja pamiętam, to były czasy tylko 4 userów online dziennie i około 6 postów na dzień ;p

art mi się podoba daje 9.9/10

Postaw piwo autorowi tego posta

Gucio777 
Gatsuga xD

Zaproszone osoby: 1
Piwa: 59/59
Wysłany: 2008-09-15, 14:41   

9/10 też mi się spodobał, trochę krótki, ale fajny ;)

Nitrol 
Dark

Piwa: 32/38
Wysłany: 2008-09-15, 15:01   

fajny arcik 10-/10, lecz na piwko za krótki ;)

A przy okazji - LUDU wymyślajcie inne nazwy niż "Dzień (z) życia X" bo to mało inwencyjne; myślicie nad opowiadaniem? Myślcie i nad tytułem xD

Odpowiedz do tematu