Pomógł: 5 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 272 Piwa: 17/26 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-07-06, 10:29
Człowieku masz pare kont na forum i na czacie, spamujesz, nie umiesz przeprosić sam z siebie tylko Piżol musiał Ci o tym powiedzieć!
Myślisz, że normalny user Ci przebaczy?!
Ehh... człowieku najlepiej daj spokój na temu forum
wróć za parę miesięcy jak będą userzy co nie wiedzą co zrobiłeś i tobie wybaczą
aha ja niby powinien przebaczyć bo jestem katolikiem ale to w końcu internet czyli nie liczy się ;p NIE WYBACZAM
_________________ Lepiej żyć 1 dzień jako lew niż 100 lat jako owca
heh, z tego co pamietam na samym początku (dawno dawno temu) sie mnie koleś pytał mco ma zrobić, aby został "zbawiony".. i własnie dlatego masz gościu moj głos na "wybaczam".
Zaproszone osoby: 13 Pomógł: 8 razy Wiek: 15 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 211 Piwa: 47/13 Skąd: Jesteś?
Wysłany: 2008-07-06, 12:35
Dzisiaj rano znów był na czacie i znów używał multikont.
_________________ Mam prośbę zarejestruj sie tu: KLIK nic więcej nie musisz robić bo ciebie pewnie nie interesuje ten temat ale ja chcę wygrać konkurs a ty rejestrując sie tam pomagasz mi w tym, z góry dzięki.
Ludzie, nie mam kilku kont na forum!!! A to że mam kilka kont gg to moja sprawa, bo to są konta kogo innego w moim domu, myślicie że na jeden komputer przypada jedno konto gg?? To się mylicie, gdyż mam do tego pełne prawo
mlodychemik, nie wciskaj mi kitów.. Przeciez wiem co widziałem.. Warn za robienie sobie jaj w połaczeniu z chamowaniem..
mlodychemik Gość
Wysłany: 2008-07-06, 13:34
i tak mnie nie obchodzi to wasze forum, możecie mi dać bana, ale ostrzegam że mam zmienne ip i mogę sobie założyć nowe konto, ale i tak nie mam czasu na takie bzdury bo po co. Jest wiele for, które mnie bardzo interesują i na pewno wejdę sobie na konkurencyjne forum o grach i udostępnie im swój czat gg oraz czat głosowy
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum